На живо

7

Måneskin представи чисто ново видео за Tik Tok

Интересната визуализация на „SUPERMODEL“ е разделена на 3 части и поставя началото на сътрудничеството между Måneskin и дигиталната платформа

Публикувано на 11 Юли 2022
Måneskin представи чисто ново видео за Tik Tok
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Италианската сензация Måneskin представи чисто ново видео към летния си хит „SUPERMODEL“ в ексклузивен формат за TikTok, което само три дни след премиерата си надхвърли 2 милиона гледания.

Интересната визуализация е разделена на 3 части и поставя началото на сътрудничеството между Måneskin и дигиталната платформа.

С над 5 милиона последователи, групата е първият европейски музикален представител (и едва вторият в света), който си партнира със социалната мрежа за видео съдържание TikTok. Колаборацията следва успеха на дебютното парче на Måneskin - „Beggin’”, което разби всички рекорди и застана на почетната втора позиция за най-популярно парче в платформата за 2021 г. с над 9,2 милиона видео творения. След участието ѝ на един от най-популярните фестивали в света - Coachella, гордостта на Италия се завърна у дома със зрелищен концерт в Рим с над 70 000 продадени билета.

С мощно двучасово шоу и с плейлист, обхващащ всяка важна стъпка от кариерата на музикантите - от първите песни като „Chosen“ и „Torna A Casa“ до най-новите хитове – „Zitti E Buoni“ и „Coraline“ – Måneskin затвърдиха за пореден път таланта си и спечелиха аплодисментите и любовта на многобройната си публика.

Ключови думи: