На живо

7

Lyrra с първи самостоятелен албум

Музикалната колекция носи заглавието My Heart, а с него излиза и сингъла с Tony Wolf - "Пак сърцето"

Публикувано на 21 Октомври 2022
Lyrra с първи самостоятелен албум
Снимка: Fa&Mi Music

В началото на годината Lyrra и Tony Wolf заявиха своето музикално присъствие със съвместния си сингъл "My Heart is Beating".

Сега двамата млади и талантливи артисти затвърждават своя тандем като създават дебютния миниалбум на изпълнителката Lyrra.

Албумът носи заглавието My Heart, а с него излиза и новият съвместен сингъл на двата таланта, който се казва "Пак сърцето".

"За да бъде една любов красива и истинска, понякога трябва да проявим търпение за нея, да изчакаме точния момент. В противен случай както бързо се разпалва, така бързо се гаси", споделя Lyrra, която е автор на музиката и текста на поп-денс частта в парчето.

В сингъла, отново се преплитат български фолклорни мотиви, изпети от Lyrra и осъвременени с красив ритъм и модерно звучене от младия и вече изтъкнат продуцент Tony Wolf.

Това е първата песен на изпълнителката, която е изцяло с български текст. Самата тя споделя огромно вълнение заради това и казва, че е отделила специално внимание за детайлите на текста и вече няма търпение да чуе обратната връзка на слушателите за него.  

Албумът My Heart се осъществява отново не без подкрепата на продуцентите Fabrizio Parisi и The Editor, които пък създават и ремикси на някои от парчетата в музикалното EP на Lyrra.

My Heart и сингълът към него са вече налични във всички дигитални платформи, както и в Youtube канала на Lyrra, благодарение на лейбъла Moon Invasion Music, дистрибутор Орфей Мюзик.

Проектът се осъществява благодарение на финансовата подкрепа на Музикаутор.

Ключови думи: