На живо

7

Lyrra издаде нова песен

В "All I Need To Do" тя остава вярна на себе си и на своя музикален прочит, като отново смесва фолклорни мотиви с модерно поп-хаус звучене

Публикувано на 10 Март 2023
Lyrra издаде нова песен
Снимка: Lyrra Facebook

Lyrra представи нова авторска песен.

В "All I Need To Do" тя остава вярна на себе си и на своя музикален прочит, като отново смесва фолклорни мотиви с модерно поп-хаус звучене.

Може да се каже, че това смесване на стиловете стана като запазената марка на изпълнителката, която умело успява да покаже своите вокални възможности както във фолклорната, така и в поп музиката.

За музикалното оформление и прекрасния звук на парчето, отново “виновни” са музикалните продуценти, с които Lyrra работи вече 2 години, а именно - Fabrizio Parisi и Васил Иванов - The Editor.

За визия на песента, изпълнителката залага на семпло, красиво и магнетично лирик видео, с което насочва вниманието на слушателите и музикалните си последователи, именно към своята музика и посланието, което тя носи.

“Доста често пея за любов, за щастлива любов. Точно такава мечтая да ми се случи, да ме вдъхновява да вървя напред и да сбъдвам мечтите си. Това е всичко, от което имам нужда”, казва изпълнителката, относно посланието на новата си песен "All I Need To Do". Проектът е осъществен с подкрепата на Национален фонд "Култура".

Ключови думи: