На живо

7

LP Giobbi ремиксира хит на Portugal. The Man

Giobbi залива феновете с трак, който докосва струните на сърцето дори повече от обикновено, заради дългогодишните си отношения с Portugal. The Man

Публикувано на 09 Май 2022
LP Giobbi ремиксира хит на Portugal. The Man
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

LP Giobbi представи ремикс на “What, Me Worry?” на Portugal. The Man.  

Giobbi залива феновете с трак, който докосва струните на сърцето дори повече от обикновено, заради дългогодишните си отношения с Portugal. The Man.

“Албумът In the Mountain In the Cloud на Portugal. The Man е в топ 3 албумите за всички времена за мен и дълбоко формира музикалната ми траектория“, разкри Giobbi в инстаграм пост наскоро.   

Ремиксът поема алт-рок основите на бандата и приповдига основната атмосфера от оригиналния трак по истински LP Giobbi начин.

Синкопиран синтезатор, великолепно пиано и ритъм, който прави невъзможно да се седи неподвижно, Giobbi несъмнено отново показва на какво е способна.  

Тракът следва година, пълна с нови издания от изгряващата хаус сила, включващи ремикс на “bb u ok?” от San Holo, оригиналния й трак с Bklava “Sinner”, ремикс за Ferreck Dawn по “Back Tomorrow” и много други.

У нас можете да слушате ремикса на LP Giobbi за “What, Me Worry? от Portugal. The Man чрез Орфей Мюзик/Atlantic Records.

Ключови думи:
@