На живо

7

Lоuis Tomlinson от One Direction за първи път в България на 18 септември

Това ще е първият му концерт в България, част от европейското му турне Faith in the Future

Публикувано на 07 Септември 2023
Lоuis Tomlinson от One Direction за първи път в България на 18 септември
Снимка: Fest Team

Звездата от One Direction Louis Tomlinson идва за пръв път в София на 18 септември 2023 за своя първи концерт в България, част от европейското му турне „Faith in the Future“ по покана на Fest Team и Live Nation.

С успешна кариера като вокалист и автор на повечето хитове на световната сензация One Direction, Louis Tomlinson, който има и два солови албума, вече стартира своето турне, представящо едноименния нов албум „Faith in the Future” в повече от 40 европейски града. Дългоочакваното събитие, не само за отдадените български фенове, идва съвсем скоро и у нас.

Хамбург, Германия отбеляза вълнуващото начало на турнето му в ослепителната Barclays Arena в края на миналия месец. Вълнението продължава, а пътуването на Луи и екипа му, ги води през Дания, Норвегия, Унгария, Румъния и още много, докато шоуто достигне и София на 18 септември. Феновете могат да очакват с нетърпение изпълненията на артиста, които включват хитови песни като “The Greatest“, “We Made It”, “Written All Over Your Face” и “Night Changes”.

Британецът се завърна към музиката миналата есен с първия сингъл от албума – “Bigger Than Me”, който превзе не само радиостанциите, а и класациите. Във “Faith In The Future”, който официално излезе през ноември 2022, Луи работи с популярни имена като Rob Harvey, Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice), Dan Grech (The Killers, The Vaccines, Halsey), Nico Rebscher (Alice Merton), Joe Cross (Courteeners) и Theo Hutchcraft, фронтменa на Hurts. С този албум младият артист цели да създаде колекция от песни, създадени основно да бъдат изпълнявани на концерти на живо.

Сред всички модерни технически заявки и допълнителни екстри, в специалните изисквания на артиста, е и желанието на екипа да се отдаде на заслужено пица парти веднага след шоуто. Изглежда, че и Луи споделя универсалната любов към пицата, въпреки звездния си начин на живот.

Снимка: Fest Team

С тонове артистичен чар, рекорд на Гинес и хит в Топ 10 на Spotify („Back To You“ с Bebe Rexha), Луи е готов да разтърси родната ни публика на 18 септември. Събитието във фейсбук е тук: Louis Tomlinson в България. Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

Ключови думи: