На живо

7

Излезе първи трейлър на "Лоши момчета: Всичко или нищо"

В зрелищната екшън продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента

Публикувано на 27 Март 2024
Излезе първи трейлър на
Снимка: Форум Филм България

През 1995 година, стъпвайки на раменете на ненадминати класики като "Смъртоносно оръжие" и "Ченгето от Бевърли Хилс", дебютиращият като режисьор в киното Майкъл Бей и маститите продуценти Джери Брукхаймър и Дон Симсън ни запознаха с харизматичните, но непризнаващи никакви правила полицаи Майк Лаури и Маркъс Бърнет, по-известни с прозвището си "Лоши момчета".

Филмът предложи свеж, забавен и изключително кинетичен прочит на buddy cop историите и екшън комедиите, превърна Уил Смит в световна звезда и даде началото на изключително успешния и обичан франчайз, който на 7 юни се завръща на големия екран с най-експлозивната си част до момента – "Лоши момчета: Всичко или нищо".

В зрелищната екшън продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от „отвъдното“, двамата се впускат по петите на врага, но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани.

Дали и този път Лаури и Бърнет ще успеят да излязат победители, или най-накрая ще платят дан на непримиримите си различия? Какъвто и да е отговорът, едно е сигурно – където са Лошите момчета, вакханалията е неизбежна.

Първият трейлър на "Лоши момчета: Всичко или нищо" разкрива, че новият филм не отстъпва по нищо на своите предшественици и притежава онази иконична смесица от спиращ дъха екшън и скандален хумор, която направи "Лоши момчета" толкова популярен и обичан от феновете франчайз. 

Режисьори на "Лоши момчета: Всичко или нищо" са Адил Ел Арби и Билал Фалах (Rebel, Лоши момчета завинаги), сценарият е на Крис Бремнър (Лоши момчета завинаги, The Man from Toronto), а продуценти са Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман и Уил Смит.

Снимка: Форум Филм България

 

В ролите са Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн, Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиано и др.

Вдигаме залозите с "Лоши момчета: Всичко или нищо" от 7 юни в кината и IMAX.

Ключови думи: