На живо

7

Любо Киров разкрива ново видео след дни

Премиерата ще бъде на 2 юли, като част от Sofia Summer Fest, Южен парк II, зад музея „Земята и хората“

Публикувано на 26 Юни 2023
3 снимки

Любо Киров събира фенове и приятели, за да представи видеото към новата си песен „Восъчен герой“.

Премиерата ще бъде на 2 юли, като част от Sofia Summer Fest, Южен парк II, зад музея „Земята и хората“.

Точно в 21:00 часа всички, дошли на място, ще изгледат за първи път на живо видеото, което е дело на режисьора Валери Милев. Вратите ще бъдат отворени в 20:00 часа, а входът е свободен.

„Восъчен герой“ е абсолютно различно нещо, което се случва в моята кариера. Това е модерно рок парче, което ще изненада някои, други ще бъдат много щастливи, че намират новия Любо Киров. Рок музиката винаги е била в мен, но много малко хора знаят, че това е така“, сподели Любо Киров.

„Искам да благодаря на всички, които ме направиха толкова смел да показвам все повече от себе си. Благодаря на моите фенове, които са част от големите концерти, от турнетата, с които се срещаме на живо. Обещавам ви, че „Восъчен герой“ ще е част от „Турне 2023“, добави още Любо Киров.

Големите концерти започват с две дати в Пловдив - на 2 и 3 август в Античния театър. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две поредни вечери в зала 1 на НДК. Предстои добавянето на още дати. На сцената с Любо Киров отново ще бъдат Голямата банда и много гост-изпълнители.

Ето градовете и датите от Турне 2023:

Пловдив, Античен театър, 2 август (разпродаден)
Пловдив, Античен театър, 3 август
Бургас, Летен театър, 10 август
Варна, Летен театър, 20 август
Стара Загора, Летен театър, 23 август
Велико Търново, Летен театър, 1 септември
Русе, Летен театър, 08 септември
София, зала 1 на НДК, 8 ноември
София, зала 1 на НДК, 9 ноември

Турне 2023“ на Любо Киров е най-продаваното събитие към момента в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Годината започна изключително успешно за Любо Киров. Албумът му „Целуни ме“ стана най-продаван (на физически носител) за 2023-та. В края на март Любо Киров беше удостоен с награда „Икар“ в категория „Атракционно и сценично изкуство“ за приноса му в музикално-сценичното изкуство. Той получи и отличието „Златно перо“ за принос към българските култура и изкуство. 

В началото на февруари песента му „Усеща се сила“ беше отличена в първите Годишни награди на Националната музикална класация БНР Топ 20 с най-висока оценка от селекционния екип на радиото. Той беше и сред артистите с открояващи се постижения и ярко присъствие в музикалния живот през 2022, включващи албума "Целуни ме", впечатляващия едноименен концерт в зала "Арена Армеец", както и националното музикално турне.
Поредна година той отново е в класацията на престижното списание Forbes „Топ 70 на българските знаменитости“, което го постави на най-предно място, като музикален изпълнител. 

Ключови думи: