10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Любо Киров обяви втори концерт в зала 1 на НДК

Шоуто ще се състои на 5 ноември. Билетите за първата дата – 4 ноември, са почти разпродадени два месеца по-рано

Публикувано на 07 Септември 2022
Любо Киров обяви втори концерт в зала 1 на НДК
Снимка: artvent.bg

Любо Киров обяви втори концерт в зала 1 на НДК на 5 ноември.

Билетите за първата дата – 4 ноември, са почти разпродадени два месеца по-рано.

Вторият концерт, който ще сложи епичен финал на турнето „Целуни ме“ тази година, идва след огромния интерес към събитието.

„Благодаря за огромното приятелство и подкрепа. Очаквам ви на 4 и 5 ноември, за да празнуваме живота с музика!“, сподели с почитателите си Любо Киров след обявяването на новината.

Местата и за трите летни дати – във Варна, Бургас и Пловдив, бяха изчерпани предварително. Така концертите на Любо Киров „Целуни ме“ влязоха в ТОП 3 на най-посещаваните събития на български изпълнители в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim с над 10 000 предварително продадени билета.

Турнето на Любо Киров носи името на новия му албум „Целуни ме“, който беше представен през април. Специални гости на концертите бяха ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли.

Годината е изключително силна творчески за Любо Киров. През май тази година беше първият му мащабен концерт на сцената на легендарната британска зала Troxy в Лондон в присъствието на над 2000 души. В края на 2021 година пък Любо Киров направи музикално шоу на световно ниво в пълната зала „Арена Армеец“ в София.

----------

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за най-добра песен, за музика, за най-продаван албум и др. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор във втори пореден сезон на „Гласът на България“.

Ключови думи: