На живо

7

Любо Киров обяви „Ново турне 2024“

Големи концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“

Публикувано на 17 Януари 2024
Любо Киров обяви „Ново турне 2024“
Снимка: Artvent

Любо Киров обяви „Ново турне 2024“ с концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“.

Поредицата от музикални събития ще започне от родния му град Плевен – на 10 юли. След това са планирани концерти във Варна – 13 юли, Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и Велико Търново на 9 октомври.

Снимка: Artvent

На 28 ноември Любо Киров ще се завърне в най-голямата мултифункционална зала в страната „Арена София“ за грандиозно шоу. Там през 2021 година, по време на COVID-19 кризата, той направи едно от най-значимите музикални събития в страната.

Снимка: Artvent

Както подсказва и името му, „Ново турне 2024“ ще бъде изцяло ново преживяване за публиката на Любо Киров. В момента той работи и по албум, който се очаква да излезе през годината, а заедно с екипа си отново подготвя безкомпромисно музикално шоу.

Снимка: Artvent

Всички дати от „Ново турне 2024“

Плевен, Летен театър, 10 юли

Варна, Летен театър, 13 юли

Стара Загора, Летен театър – 18 юли

Бургас, Летен театър 21 юли

Пловдив, Античен театър, 7 август

Велико Търново, зала „Васил Левски“, 9 октомври

София, зала „Арена София“, 28 ноември

Снимка: Artvent

Поредицата музикални събития идва след изключително успешната за Любо Киров творческа 2023-а година, когато „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително.

Снимка: Artvent

Определян като един от най-влиятелните музиканти на нашето време, Любо Киров бе позициониран на корицата на престижното списание Forbes в началото на 2024 година, поставяйки началото на разговора за истината в шоубизнеса. Поредна година той отново е в класацията на изданието „Топ 70 на българските знаменитости“, като е единственият музикален изпълнител сред първите десет.

БИЛЕТИ за „Ново турне 2024“.

Ключови думи: