На живо

7

Любо Киров издава първи ремикс албум

По проекта любимецът на българската публика е работил с някои от най-добрите български диджеи и музикални продуценти у нас

Публикувано на 04 Ноември 2022
Любо Киров издава първи ремикс албум

В навечерието на разпродадените си концерти в Зала 1 на НДК, Любо Киров зарадва феновете с ремикс версии на някои от големите си хитове.

По проекта любимецът на българската публика е работил с някои от най-добрите български диджеи и музикални продуценти у нас - Мартен Роберто, Николай Данев, Boyan, Artone, ymprl, Riverman и TromBobby.

Шестимата се обединяват около идеята известни парчета от репертоара на Любо да зазвучат в електро-денс вариант и да обиколят българската клубна сцена.

„Всичко започна с ремикса на „Ти можеш“. Колекцията Remixed е вдъхновена от EDM вълната, която бушува в модерната музика днес. Вярвам, че се справихме със задачата и албумът е перфектен микс между мелодичните вокали на Любо и пулсиращите синтезатори и бас линии“, споделя творческият директор на проекта Мартен Роберто.

Освен във всички дигитални платформи, Remixed излиза на българския музикален пазар на компактдиск и пъстър винил. 

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Албумът разпространява „Вирджиния Рекърдс“ по лиценз нa My Sound Universe.

Remixed - траклист:

Целуни ме (Marten Roberto & Nikolay Donev Remix)
Ако сме двама (Boyan Remix)
Говоря ти сериозно (Artone Extended Club Remix)
Говоря ти сериозно (Artone Lounge Remix)
Ти можеш (Marten Roberto & Nikolay Donev Extended Remix)
Само ти (ymprl Remix)
Летим (Artone & Riverman Extended Remix)
Летим (TromBobby Remix)

Концертите на Любо Киров в зала 1 на НДК – на 4 и 5 ноември, бяха разпродадени седмици по-рано. Така близо 8000 души ще станат част от събитията. През лятото пък местата и за трите му концерта от турнето – във Варна, Бургас и Пловдив, бяха изчерпани предварително. Така концертите му „Целуни ме“ влязоха в ТОП 3 на най-посещаваните събития на български изпълнители в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim с над 10 000 предварително продадени билета.  

Ключови думи: