На живо

7

Любо Киров и DARA завладяват ефира с обща песен

Музиката на „Вече няма как“ е на международен екип от професионалисти, с които DARA работи в рамките на творчески лагери у нас и в Стокхолм, а красивият български текст е на Любо

Публикувано на 25 Януари 2023
Любо Киров и DARA завладяват ефира с обща песен
Снимка: Вирджиния Рекърдс

За първи път ги видяхме заедно като треньори в „Гласът на България“, а преди броени дни списание Forbes ги постави в челните позиции на класацията „Топ 70 български знаменитости“.

Те са Любо Киров и DARA, които успяха да отпразнуват приятелството си и с общ музикален проект.

Песента се казва „Вече няма как“. Тя стана част от супер популярния албум на Любо - „Целуни ме“, а днес е премиерата и на видеото към нея.

Музиката на „Вече няма как“ е на международен екип от професионалисти, с които DARA работи в рамките на творчески лагери у нас и в Стокхолм, а красивият български текст е на Любо.

„Видеото е чисто, светло и приятелско и в него сме се опитали да уловим удоволствието от музицирането заедно“ – така описва идеята на клипа Jeason Brad Lewis, който е режисьор и сценарист на визуализацията.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Официалната премиера на „Вече няма как“ е днес, 25 януари, в 10.00 ч. в българския радио и ТВ ефир, YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи.

Ключови думи: