На живо

7

Лятото официално стартира с доза „Витамин Д“ от Дивна

Това е заглавието на новата песен на певицата, която е в колаборация с EMIL TRF - младият повелител на регетона

Публикувано на 16 Юни 2022
Лятото официално стартира с доза „Витамин Д“ от Дивна
Снимка: Divna PR

Лятото официално стартира с бустерна доза „Витамин Д“ от Дивна.

Това е заглавието на новата песен на певицата, която е в колаборация с EMIL TRF - младият повелител на регетона. Песента е създадена по тяхна музика и текст, а аранжиментът е на Денис Попстоев.

В летния хит чуваме Дивна все по-женствена и отново в ритъма на танца – латино настроението на парчето е по нейна идея. В аранжимента участват младите музиканти Мартин Бодуров, Жеко Жеков и Николай Костадинов, с които Дивна работи и в новата си музикална програма на живо. Датата за премиерата, избрана от певицата, е 18.06.2022.

Песента “Витамин Д” има дълга история. Дивна започва работата по нея още през лятото на 2020 г., но за пореден път разбира, че за всяко творение си има точното време.

„Трябваше ми повече време да усетя точно тази песен и каква енергия искам да носи на публиката. След немалко работа в различни музикални посоки, най-накрая ми прозвуча завършено, живо и огнено именно в този танцувален и много музикален латино саунд, съчетаващ съвременното с препратки към латино джаз фиеста. За това много допринесоха с изпълненията си в песента колегите ми Мартин Бодуров (тромпет), Жеко Жеков (китара) и Николай Костадинов (пиано), както и, разбира се, Денис Попстоев, който завърши музикалната картинка на песента”. 

По видеото Дивна работи с екипа на Anomaly Studio – Йордан Георгиев, режисьор, Пламен Каменов, оператор, а тя е сценарист. Главните мъжки роли са изиграни от актьорите Александър Евгениев и Крис Атанасов. Виждаме Дивна в сюжет с много музика, страст, романтика и типичния за жанра драматичен обрат – истинска латино теленовела. Младата певица заявява все повече своята женственост и зрялост в музикалното си звучене и визия. 

Ключови думи: