На живо

7

Лятното турне N-JOY Summer с рекорден брой участници

Мащабното турне на радио N-JOY продължава с любопитни срещи и актуални интервюта от планинските и морски региони на страната

Публикувано на 11 Август 2021
Лятното турне N-JOY Summer с рекорден брой участници

Лятното турне NJOY Summer продължава да поставя рекорди през 2021 година. Освен, че е най-дългото лятно турне в 15-годишната история на радиостанцията, тазгодишното издание на кампанията бележи и рекорден брой участници, които са се включили в играта към турнето. От началото на кампанията на обновения сайт на радио N-JOY до момента са направени над 15 000 регистрации за участие.

Мащабната лятна кампания N-JOY Summer продължава да обикаля България, като всекидневно запознава феновете на добрата музика с любопитни събеседници и уникални природни и културни забележителности.

Тази седмица NJOY Summer предава на живо от Банско и региона, където е слънчевата радиоводеща Нейа. Приключенията на Нейа можете да слушате пряко в ефира на радио N-JOY, а ако искате и вие да  посетите града, можете да се включите в играта на обновения ни сайт NJOY Summer. Всяка седмица в нея един късметлия печели уикенд за двама в първокласен хотел.

Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram, за да съпреживеете N-JOY Summer –  единствената по рода си кампания в българския радиоефир, която отразява актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преките включвания на емблематичните водещи на радио N-JOY.

Ключови думи: