На живо

7

Lizzo пусна ново видео

Клипът е към сингъла си „2 Be Loved (Am I Ready)"

Публикувано на 18 Август 2022
Lizzo пусна ново видео
Снимка: WMG / Tiana Timmerberg

След прекъсната сватба във видеоклипа към седемкратно платинената песен „Truth Hurts“ на Lizzo, мултиплатинената суперзвезда, носител на 3 награди GRAMMY, дава още един шанс на любовта в чисто новото видео към „2 Be Loved (Am I Ready)“, с участието на Tyson Beckford.

Сингълът, в който Lizzo предизвиква себе си да приеме любовта, която заслужава, може да бъде намерен в последния ѝ албум – SPECIAL.

Наскоро номиниранa за 4 награди MTV Video Music Awards, включително „Изпълнител на годината“ и „Песен на годината“, Lizzo беше обявена за изпълнител в церемонията по раздаването на наградите на 28-ми август, където ще изпълни „2 Be Loved“. 

SPECIAL е допълнително подчертан от световния хит „About Damn Time“, който оглави класацията Billboard Hot 100, отбелязвайки втория хит на Lizzo, изкачил се до първа позиция и четвъртия, влязъл в топ 10. Албумът дебютира на второ място. Той стана най-продавания в седмицата след издаването му и оглави класацията за поп албуми. Приветстваният от Rolling Stone като „най-невъзмутимо радостният, емоционално дълбок албум, с разнообразно звучене, издаван от голям лейбъл след Lemonade на Beyonce“, ще бъде допълнително отбелязан с най-голямото турне на Lizzo в Северна Америка до момента.

The Special Tour стартира на 23-ти септември от Флорида и след това ще продължи до средата на ноември, с участието на специалните гост-изпълнители Latto и Saucy Santana на определени дати. Поради огромния интерес към турнето, наскоро бяха добавени допълнителни шоута в Ню Йорк, Лос Анджелис.

SPECIAL вече достъпен навсякъде чрез Nice Life Recording Company/Atlantic Records/Орфей Мюзик. 

Ключови думи: