На живо

7

“About Damn Time” на Lizzo оглави класацията Billboard Hot 100

Това е е вторият път, в който изпълнителката е на чело на чарта

Публикувано на 27 Юли 2022
“About Damn Time” на Lizzo оглави класацията Billboard Hot 100
Снимка: Warner Music Group

Мултиплатинената суперзвезда Lizzo, трикратна носителка на награда „GRAMMY®“, празнува своя втори #1 в класацията Billboard Hot 100 и влизането ѝ в Топ 10 за четвърти път, след като нейният световен хит „About Damn Time “ се изкачи на върха на класацията Hot 100.

С над 1 милион продадени бройки, “About Damn Time” все още държи първо място в класациите Топ 40 на радио станциите и Hot AC. На път да се превърне в най-стриймваната песен на Lizzo досега, „About Damn Time“ следва първата ѝ песен, оглавила класациите – „Truth Hurts“ (която прекара седем седмици на #1), както и хитовете ѝ, влезли в Топ 10 – „Good As Hell“ и „Rumors (С участието на Cardi B).“

Новият ѝ албум Special също току-що дебютира на второ място в класацията за албуми Billboard 200, което го прави най-добре класиралият се албум в Billboard 200, издаден тази година от която и да е изпълнителка. Special е също така най-продаваният албум тази седмица и освен това оглави класацията за поп албуми. Приветстваният от Rolling Stone като „най-невъзмутимо радостният, емоционално дълбок албум, с разнообразно звучене, издаван от голям лейбъл след Lemonade на Beyonce“, вече е достъпен навсякъде чрез Nice Life Recording Company/Atlantic Records/ Орфей Мюзик. 

Special беше представен с празнично изпълнение на Lizzo на живо за Citi Concert Series on TODAY на NBC за 2022 г., стоплящо сърцето комедийно участие в Jimmy Kimmel Live! на ABC и забавно гостуване в Watch What Happens Live With Andy Cohen. Скорошните телевизионни изяви на Lizzo също включват участие в предаването Saturday Night Live, изпълнение на живо на „About Damn Time“ , с което беше открита церемонията по връчването на наградите BET 2022 и незабравимия сегмент от Carpool Karaoke в The Late Late Show with James Corden на CBS , последното от които събра 1 милион гледания през първите 24 часа след премиерата си миналия месец и скоро след това се изкачи до четвърто място в класацията Trending на YouTube. 

Ключови думи: