На живо

7

Животът на Лионел Меси ще бъде разказан в анимационен филм

Поредицата ще изобрази Меси като дете, сблъсквайки се с препятствия, докато пътува във видеоигра. Продуциран за деца и юноши, а и подходящ за цялото семейство, сериалът ще включва оригинална музика от изпълнители и композитори на Sony Music Entertainment

Публикувано на 08 Март 2023
Животът на Лионел Меси ще бъде разказан в анимационен филм
Снимка: Getty Images / Marc Atkins

Sony Music Entertainment обяви партньорството си с Leo Messi Management по повод разработването на оригинален анимационен сериал, вдъхновен от аржентинската футболна звезда Лионел Меси.

Поредицата ще изобрази Меси като дете, сблъсквайки се с препятствия, докато пътува във видеоигра. Продуциран за деца и юноши, а и подходящ за цялото семейство, сериалът ще включва оригинална музика от изпълнители и композитори на Sony Music Entertainment.  

„От малък винаги съм обичал анимационните сериали и децата ми са големи фенове на редица герои. Възможността да участвам в подобен сериал ме прави щастлив, защото сбъдва една моя мечта! Бих искал да благодаря на Sony Music за присъединяването ми към този проект, надяваме се резултатът да се хареса на всички, особено на децата", споделя футболната звезда.  

Роденият в Росарио футболист е световна икона и вдъхновение за милиони по света. Към днешна дата той е единственият спортист в света, спечелил седем награди "Златна топка", шест награди за Световен играч на годината ot FIFA, шест "Златни обувки" и две "Златни топки" на Световното първенство. Освен това той изведе Аржентина до победа на Световната купа през декември 2022 г. Извън терена, легендата е признат за страстта си към спорта и голямото си сърце, които ще бъдат широко представени в поредицата.  

„За Sony Music е привилегия да си сътрудничи с Лионел по този проект, за да покажем въздействието на спорта в партньорство с най-великия футболист на всички времена. Очакваме с нетърпение да представим тази стопляща сърцето поредица на публика от всички възрасти по света", каза Фернандо Кабрал, изпълнителен Вицепрезидент на Sony Music Latin-Iberia.

Поредицата ще бъде достъпна на английски, испански, както и на няколко други езика. 

Ключови думи: