На живо

7

Lewis Capaldi се завърна

Броени дни след премиерата на "Forget Me" - първият сингъл на суперзвездата от 2019 г. насам, изпълнителят представи и забавно официално видео към новото парче

Публикувано на 14 Септември 2022
Lewis Capaldi се завърна
Снимка: Анимато Мюзик / UMG

Броени дни след премиерата на "Forget Me" - първият сингъл на суперзвездата Lewis Capaldi от 2019 г. насам, изпълнителят представи и забавно официално видео към новото парче.

"Forget Me" събра над 2 милиона стрийма за първите 24 часа и дебютира на 1-во място в Spotify във Великобритания и Ирландия.

Клипът е заснет в хотел Pikes в Ибиса с режисьора Louis Bhose, носител на престижната наградата NME (Хотелът е и мястото, където през 1983 г. WHAM! снима видеоклипа за "Club Tropicana"). С "Forget Me" Lewis и Louis се заемат да повторят култовия клип, кадър по кадър. Визуализацията към "Forget Me" направи своята премиера в глобалната мрежа от канали на MTV, както и на билбордовете на Paramount Times Square.

Новият сингъл бе обявен за първи път по време на финалната вечер на разпродаденото шоу на шотландската попзвезда в O2 Arena. "Forget Me" поставя началото на нова ера за 25-годишната звезда след като той завладя света с дебютния си албум Divinely Uninspired To A Hellish Extent.

Снимка: Анимато Мюзик / UMG

Колекцията отбеляза над 25 милиарда глобални стрийма и прекара 77 седмици в Топ 10 на Official UK Albums Chart - най-дългата серия за албум на солов изпълнител.

Ключови думи: