На живо

7

Лени Кравиц идва в България!

Феновете ще могат да го видят на живо на 6 август в Бургас

Публикувано на 22 Март 2024
Лени Кравиц идва в България!
Снимка: Fest Team

Лени Кравиц обяви предстоящото си турне „Blue Electric Light Tour“ за 2024.

То включва и спирка в България и това ще се случи на 6 август в Бургас.

Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ. Как иначе да опишем “Blue Electric Light”, 12-ия студиен албум на Лени Кравиц? Кравиц пише и записва албума, в който майсторският му дълбок соул рокендрол е отново налице, в собственото си студио на Бахамите. Като безмилостно творческо динамо – като музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер – той продължава да бъде глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата.

„Blue Electric Light“ е вълнуваща колекция от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика, както и неговата емблематична естетика, продължават да вдъхновяват милиони по света. В албума талантите на Кравиц като автор, продуцент и мултиинструменталист продължават ярко да се показват, тъй като той пише и изсвирва повечето инструменти сам, с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В крайна сметка, Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него.

Концертът на Лени Кравиц в Бургас, който е по покана на LIVE NATION, FEST TEAM и с подкрепата на КМД и Община Бургас, е на 6 август. Билетите влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg. Предварителната продажба за членове на Fest Club започва в събота, 24 март. За повече информация, посетете официалния уебсайт на артиста - lennykravitz.com.

Ключови думи: