На живо

7

Leigh-Anne с нов трак

Комбинирайки емоционални текстове със заразителен вокал - „Stealin’ Love“ е първата от колекцията песни, която перфектно демонстрира артистичността и звуковото могъществео на изпълнителката като артист

Публикувано на 01 Април 2024
Leigh-Anne с нов трак
Снимка: Adam Jalloh

Leigh-Anne сподели чисто ново парче.

Прочувствената R&B версия на  „Stealin’ Love“ показва по-суровата и честна страна на певицата, докато тя изследва по-тъмните страни, които обича.

Комбинирайки емоционални текстове със заразителен вокал - „Stealin’ Love“ е първата от колекцията песни, която перфектно демонстрира артистичността и звуковото могъществео на Leigh-Anne като артист. Продуциран от Ian Kirkpatrick (Dua Lipa, Justin Bieber, Selena Gomez), парчето е написано от Leigh-Anne заедно с колегите Jermaine Jackson, Philip Plested и RØMANS.

Говорейки за парчето, Leigh-Anne обяснява: „Stealin’ Love“ е за онези моменти, когато се чувстваш сякаш изливаш толкова много любов в някого и не получаваш това, от което се нуждаеш. Мисля, че е невероятна сила да си открит и честен в тези моменти“.

Миналата седмица Leigh-Anne сподели, че „Stealin' Love“ е първата от колекция песни, които е създала, докато е работила по дебютния си албум: „Писах и записвах толкова много, работейки по албума си и докато го правех, направих колекция от песни, които се вписват в моя собствен свят. Предстои да споделям още нова музика през следващите седмици... на път е да стане много истинско..."

Като соло изпълнител, Leigh-Anne бързо натрупа над 60 милиона глобални стриймвания, два сингъла влязоха в UK Top 40 и украси корицата на безброй издания, включително Rolling Stone UK, Glamour и Tush. Експериментирайки с нови мелодии „Don’t Say Love” и „My Love”, Leigh-Anne показва жанрове като „Garage“ и „Afrobeats“. Нейното най-ново парче „Stealin Love“ показва по-суровата и честна страна на Leigh-Anne, докато тя изследва по-тъмната страна на нещата, чрез тази R&B версия. Комбинирайки прочувствени текстове със заразителен вокал - „Stealin Love“ е първата от колекция от песни, която перфектно демонстрира артистичността и звуковото господство на Leigh-Anne като артист. Продуциран от Ian Kirkpatrick (Dua Lipa, Justin Bieber, Selena Gomez), парчето е написано от Leigh-Anne заедно с колегите Jermaine Jackson, Philip Plested и RØMANS.

Stealin’ Love“, част от наскоро обявената колекция от песни, излязла сега чрез Warner Records/Орфей Мюзик.

Ключови думи: