На живо

7

Leigh-Anne пусна нова песен

„Forbidden Fruit“ е втората от предстояща колекция от песни

Публикувано на 08 Май 2024
Leigh-Anne пусна нова песен
Снимка: Орфей Мюзик

Leigh-Anne сподели чисто новото парче.

Певицата се предава на агонията на похотта и изкушението в този горещ нов трак. С изпълнен със страст текст и хипнотизиращ ритъм, пропит с реге звучене, „Forbidden Fruit“ продължава перфектно да демонстрира артистичността и звуковата насоченост на Leigh-Anne като творец. Продуцирано от Albert Hype и написано от Leigh-Anne заедно с J Kash и Nija, парчето е второто, споделено от предстоящата колекция от песни. Тракът е придружен от зашеметяващо денс видео „Forbidden Fruit (Chapter II)“, режисирано от Nathan James Tettey.

Говорейки за песента, Leigh-Anne обяснява: „Написах „Forbidden Fruit“ в творчески лагер за писане на песни в Маями и всъщност става дума за това как André и аз се запознахме. Това ми носи гореща реге денс енергия. Уникалният ритъм ме кара да се вълнувам да изпълнявам това парче на сцената“. 

Снимка: Орфей Мюзик

„Forbidden Fruit“ следва прочувственото R&B парче "Stealin Love" и е част от предстоящата колекция от песни, създадени от Leigh-Anne, докато работи по дебютния си албум. Говорейки за тази колекция, Leigh-Anne споделя: „Пишех и записвах толкова много материал, работейки върху моя албум, но докато го правех, създадох колекция от песни, които се обединяват в свой собствения свят“. Следващия месец Leigh-Anne ще има интимно хедлайн шоу, което се разпродаде за секунди. Този дебютен солов концерт ще бъде една от първите възможности за феновете да чуят новата музика на Leigh-Anne на живо.

Forbidden Fruit“ е втората от предстоящата колекция от песни, което излиза чрез Warner Records/Орфей Мюзик.

Миналата година Leigh-Anne издаде вдъхновената от гаражната музика "Don’t Say Love", както и ‘My Love’ с участието на Ayra Starr, докато продължава да затвърждава своето прераждане като солов изпълнител.

Снимка: Орфей Мюзик

Leigh-Anne бързо събра над 60 милиона глобални стриймвания като солов изпълнител и два нейни сингъла влязоха в британския топ 40. Изпълнителката също така се появи на корицата на редица издания, включително „Rolling Stone UK“, „Glamour“ и „Tush“. Експериментирайки с ново звучене, „Don’t Say Love” и „My Love” демонстрират как Leigh-Anne прегръща жанрове като гаражна музика и афробийт. „Stealin Love“ показа по-сурова и искрена страна на Leigh-Anne, докато тя изследва тъмните страни на любовта, а „Forbidden Fruit“ е страстна и гореща песен, в която Leigh-Anne се предава на изкушението. „Stealin Love“ и „Forbidden Fruit“ са първото представяне на предстоящата колекция от песни, която перфектно демонстрира артистичността и звуковата насоченост на Leigh-Anne като творец.

Ключови думи:
@