На живо

7

Leigh-Anne издаде дебютен сингъл

В „Don’t Say Love“ – първото представяне на прераждането на Leigh-Anne като соло изпълнител, певицата ни показва една своя страна, която най-накрая е готова да сподели

Публикувано на 19 Юни 2023
Leigh-Anne издаде дебютен сингъл
Снимка: Hugo Comte

Leigh-Anne издаде дебютния си сингъл.

В „Don’t Say Love“ – първото представяне на прераждането на Leigh-Anne като соло изпълнител, певицата ни показва една своя страна, която най-накрая е готова да сподели. Продуцирано от Jon Bellion и Pete Nappi, написано съвместно с Aldae, парчето съчетава нейните нежни вокали с енергичен гаражен ритъм и деликатни препратки към черната музика. 

Говорейки за песента, Leigh-Anne обяснява: „Don't Say Love“ е за това, че вече не търся външно одобрение и си възвръщам увереността и самоуважението в свят, в който често се чувствах неразбрана и нечута. Това видео е визуално представяне на мен самата, докато откривам гласа си. Вълнувам се да продължа да го правя с първата си любов – музиката“.

Снимка: Hugo Comte

Режисирано от Emil Nava, музикалното видео проследява удивителното пътешествие на Leigh-Anne. Разхождайкки се по оживените улици, ние сме въвлечени в нейната вътрешна борба, където тя се люшка между реалността и фантазията, изследвайки сложните аспекти на любовта. С разгръщането на всяка сцена стремежът на Leigh-Anne да намери себе си става все по-забележим. Музикалното видео започва с Leigh-Anne, която разкрива скулптура със сплетена коса и маска във формата на сърце, и кулминира в силен момент, представляващ края на един стар период и зараждането на нова ера, отбелязвайки прераждането на Leigh-Anne като соло изпълнител.

Снимка: Hugo Comte

Докато расте, Leigh-Anne e отдадена на стремежа си да се превърне в поп звезда. През 2011 г. са създадени Little Mix. Останалата част от това пътешествие е, разбира се, история. 11 години по-късно Little Mix са една от най-продаваните момичешки групи на всички времена, както и една от най-продаваните групи в Обединеното кралство, с над 75 милиона продадени записа в цял свят, 6 платинени албума в Обединеното кралство и над 15 милиарда стриймвания.

Сингълът „Don’t Say Love“ излиза чрез Warner Records/Орфей Мюзик.

Ключови думи: