На живо

7

Leigh-Anne обедини сили с Ayra Starr

„My Love“ е продължение на добре приетия дебютен сингъл на Leigh-Anne, като соло изпълнител „Don’t Say Love“

Публикувано на 12 Септември 2023
Leigh-Anne обедини сили с Ayra Starr
Снимка: Ruby Okoro

Leigh-Anne издаде най-новия си сингъл „My Love“.

Парчето е с участието на изгряващата звезда на Нигерия - Ayra Starr.

Хитовата и заразителна песен показва Leigh-Anne, докато изследва сложните истини за любовта към себе си и взаимоотношенията. Признателността на Leigh към афробийт/афропоп музиката се вижда в „My Love“, докато тя набира Magicsticks (Asake) за продуцентския екип с нигерийската художничка Ayra Starr. Сътрудници на втория сингъл на Leigh-Anne също така са: PRGSHN, Khris Riddick-Tynes от The Rascals, Alex Goldblatt, Kameron Glasper и DYO.

Музикалният видеоклип, режисиран от Meji Alabi, е продължение на „Don’t Say Love“, докато Leigh-Anne излиза от океана, като допълнително затвърждава своето прераждане като соло изпълнител. Изпълненото с хореография музикално видео показва как дуото танцува по пътя си през шума и суетата на Лагос, като същевременно оценява нигерийската култура, приятелства и любов, както и осветява местните актьори и танцьори.

Говорейки за песента, Leigh-Anne заявява: „Когато написахме тази песен, просто знаех, че е нещо специално, тя перфектно улавя същността на това, което искам да бъда като соло изпълнител. Тази приятна, силна песен показва празнуването на любовта към себе си и я прегръща с невероятна сила и когато имаше дискусия, знам, че Ayra беше единствената, която можеше да въплъти и разшири това послание“. 

My Love“ е продължение на добре приетия дебютен сингъл на Leigh-Anne, като соло изпълнител „Don’t Say Love“. Продуцирано от Jon Bellion и Pete Nappi, написано съвместно от Aldae, парчето съчетава нейните нежни вокали изпълнени с високоенергичен гаражен ритъм.

Докато растеше, Leigh-Anne имаше по-ограничена визия на поп звезда. През 2011 г. са създадени “Little Mix.” Останалата част от това пътуване е, разбира се, история. 11 години по-късно “Little Mix” са една от най-продаваните момичешки групи на всички времена, както и една от най-продаваните групи в Обединеното кралство с над 75 милиона продадени записа по целия свят, 6 платинени албума в Обединеното кралство и над 15 милиарда стриймвания.

Ключови думи: