На живо

7

Lady Gaga представя концертен филм

“Gaga Chromatica Ball” предоставя спиращи дъха изпълнения на живо на някои от най-големите и ценени хитове на певицата

Публикувано на 09 Май 2024
Lady Gaga представя концертен филм
Снимка: Анимато Мюзик / UMG

Lady Gaga изнася изключителен за кариерата си спектакъл на стадион Dodger в Лос Анджелис, като част турнето Chromatica Ball Tour 2022, пред публика от 52 000 души.

Този месец зрители от целия свят ще имат възможността да гледат ексклузивно оригиналния концертен филм на HBO, “Gaga Chromatica Ball” в събота, 25 май, в 20:00 ч. по HBO, както и на стрийминг платформата HBO Max. Продукцията ще бъде достъпна на Max в Латинска Америка и Европа, включително и България, като у нас услугата стартира на 21 май. 

“Gaga Chromatica Ball” предоставя спиращи дъха изпълнения на живо на някои от най-големите и ценени хитове на многократната носителка на награди GRAMMY и Oscar, включително “Stupid Love“, “Bad Romance“, “Just Dance“, “Poker Face“, “Shallow“, “Rain On Me“ и др.

Филмът представя грандиозни моменти от шоуто и красиви изпълнения на пиано, допълнени с единствена по рода си хореография и редица костюми, които са характерни само за Gaga.

Снимка: Анимато Мюзик / UMG

“Gaga Chromatica Ball”  показва изпълнителката, каквато не сте я виждали досега с целия ѝ спектър от таланти и сценичното присъствие, което обгръща с провокация, креативност и автентичност.

Ключови думи: