На живо

7

Kygo ремиксира хит на Coldplay и Selena Gomez

Оригиналната версия на "Let Somebody Go" е от хитовия албум на Coldplay Music Of The Spheres, който вече премина границата от един милиард тотални стрийма

Публикувано на 15 Март 2022
Kygo ремиксира хит на Coldplay и Selena Gomez
Снимка: Warner Music

Kygo направи ремикс на настоящия сингъл на Coldplay и номинираната за награди Grammy певица Selena Gomez.

Kygo казва: “Музиката на Coldplay има огромно влияние върху мен като артист и човек. Направих неофициален ремикс на "Midnight" през 2014, който качих в SoundCloud, и винаги съм искал да си сътруднича с бандата, както си му е редът. Наистина ми харесва как се получи ремиксът и е чудесно отново да си партнирам със Selena Gomez”. 

Kygo и Gomez работиха по световния хит "It Ain’t Me" през 2017.

Оригиналната версия на "Let Somebody Go" е от хитовия албум на Coldplay Music Of The Spheres, който вече премина границата от един милиард тотални стрийма.  

Сингълът е продължение на "My Universe", който написа история като първия Billboard Hot 100 #1 от две съвместни водещи банди, а Coldplay станаха и първата британска банда някога, дебютирала на #1 в Hot 100 с колаборация.  

Тази седмица бандата започва масивното си турне по глобалните стадиони от Коста Рика. Пълен график с концертите от Music Of The Spheres World е наличен на официалния сайт на групата. Турнето е придружено и от детайлен сет инициативи за опазване на околната среда.

Ремиксът от норвежкия супер звезден DJ и продуцент у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик /Parlophone Records.

Ключови думи: