На живо

7

Kygo представи нов албум

Новият му албум „KYGO“ е едновременно огледало, отразяващо спомените от миналото и прозорец, загатващ пълното с надежда бъдеще

Публикувано на 01 Юли 2024
Kygo представи нов албум

Норвежкият продуцент на електронна музика Kygo е добре познат по цялото земно кълбо със своя музикален почерк, комбинирайки поп, хаус и денс.

Той става популярен през 2010 г. с ремиксите си на известни парчета и се превръща в един от най-търсените диджеи на своето време. Оттогава музикантът не спира да издава хит след хит в колаборация със световноизвестни изпълнители като Selena Gomez („It Ain’t Me“), Ellie Goulding („First Time“) и Ava Max („Whatever“).

Новият му албум „KYGO“ е едновременно огледало, отразяващо спомените от миналото и прозорец, загатващ пълното с надежда бъдеще. Проектът включва и сътрудничество с успешни артисти като Nile Rodgers, Jonas Brothers и Julia Michaels, а други тракове Кygo оставя солови. Всяко от парчетата съдържа собствена история, но те се сливат в един цялостен разказ за любов, загуба и изкупление.

Снимка: Virginia Records

За да отпразнуват премиерата, Kygo и екипът му записват специално изпълнение на живо на избрани парчета от новия албум. Снимат го върху скалата „Troll's Tongue“ (Езикът на трола), която се извисява над зашеметяващото езеро „Ringedalsvatnet“ в Норвегия. Във видеото се появяват редица партньори от „KYGO“, включително Sigrid, Zak Abel, HAYLA и Sandro Cavazza. 

Ключови думи: