На живо

7

Квартет Destiny с нов музикален спектакъл

След успешното представяне на „Усещане за жена“ в България и чужбина, момичетата се завръщат на голямата сцена с изцяло нов концерт

Публикувано на 10 Март 2022
Квартет Destiny с нов музикален спектакъл
Снимка: PR Destiny Quartet

След успешното представяне на „Усещане за жена“ в България и чужбина, Destiny Quartet се завръщат на голямата сцена с изцяло нов концерт-спектакъл DESTINY +5.
Българският квартет с милиони гледания и почитатели по цял свят привлича към себе си петима доказани български музиканти - Димитър Благоев (китара), Калоян Куманов (акордеон), Кристиан Желев (барабани), Станислав Арабаджиев (пиано) и Даниеле Фебо (бас). Заедно те ще пресъздадат с впечатляващи умения и финес любими класики със съвременен прочит, филмови теми и балкански мелодии.
Италианският екип в проекта е подготвил нови завладяващи аранжименти, които ще чуете за първи път на живо. Касиел Ноа Ашер, режисьор и сценарист на спектакъла, добавя щипка лудост и провокация, които няма да ви оставят безразлични.
„Въпреки изпитанията, които ни поднася животът през последните години, ние вярваме, че музиката лекува, сплотява и дава криле. Вложихме огромна любов в проекта DESTINY +5 и вярваме, че хората ще я усетят!“, споделя Гергана Алексиева, основател на Destiny Quartet.

Турнето на DESTINY+5 стартира с две дати:
26 април 2022 г. - София
28 април 2022 г. - Варна 

Билетите са в продажба в системата на Евентим и ФКЦ Варна.

Ключови думи: