На живо

7

Кристиано Роналдо и Лионел Меси обединяват сили

Публикувано на 22 Ноември 2022
Кристиано Роналдо и Лионел Меси обединяват сили

На церемонията по откриването на Световното първенство трофеят на FIFA пристигна и бе представен в персонализиран калъф на Луи Витон. Това не е първият път, когато брандът отдава почит на футболното наследство. В миналото участници в кампаниите са били Пеле, Марадона и Зидан.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FIFA World Cup (@fifaworldcup)

Въпреки че двамата не са били там по едно и също време, снимката на едни от най-обсъжданите футболисти, Кристиано Роналдо и Лионел Меси „заля“ всички социални мрежи и опроверга коментарите на хората, който продължават да твърдят, че не са в добри отношения.

Кадърът е заснет от легендарния американски портретен фотограф Ани Лейбовиц. Кампанията бе представена един ден преди началото на Световната купа, където се вижда как Роналдо и Меси играят шах върху куфарче на Луи Витон. Позицията на фигурите не е случайна. Тя е същата като тази от играта на Карлсен и Накамура от турнира по шах „Norway Chess 2017“ .

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Кампанията чества не само дългогодишната традиция на бранда да изработва куфари, но и двете футболни легенди със старта на Световното първенство. 

Може да следите какво още се случва в Катар от спортната рубрика на bTV Radio "До последната минута".

Ключови думи: