На живо

7

Крис Върбановски с първи самостоятелен сингъл

Мултиталантливият артист е познат като участник в Гласът на България 2021

Публикувано на 02 Юни 2022
Крис Върбановски с първи самостоятелен сингъл
Снимка: Monte Music Ltd.

Свежа любовна песен е избора на Крис Върбановски за старт на самостоятелната му музикална кариера.

Мултиталантливият артист е познат като участник в Гласът на България 2021, българския глас на Линкълн Шумников от популярния анимационен филм „Къщата на Шумникови“ и “онзи от ТикТок, дето обяснява за дублажи“ на десетки хиляди български тийнейджъри. 

Първата песен на Крис е по композиция на Влади Ампов – Графа и текст на Борис Чеширков. “Broken Arrow” разказва за красивите спомени оставени от една любов, която вече не съществува.

“За мен, човекът който обичаш е този, с когото се чувстваш у дома. “Broken Arrow” е последният вик към този, който вече те е загърбил, вик към дома, който си загубил” споделя Крис.

Видеоклипът е направен от режисьорското дуо Buddubbaz Tape Company, което прекрасно развива идеята на Крис за видео през гледната точка на загубената любов.

Още от 5-годишен Крис се занимава с пеене като част от детската вокална група “Бон-Бон”. На 11 започва да озвучава филми и сериали, като “Къщата на Шумникови”, “Нинджаго”, “Кучешки Живот”, “Гоустфорс” и много други. Сега той създава забавно и интересно съдържание за всички възрасти в YouTube каналът си и TikTok.

Видеото на „Broken arrow“ вече е в YouTube и музикалните платформи.

Ключови думи: