На живо

7

"Красиво бедствие" настъпва в кината от 14 април

Филмът е дело на продуцентите на След и режисьора на Секс игри и След сблъсъка Роджър Къмбъл и представлява вълнуваща, сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, която разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността

Публикувано на 13 Април 2023
Снимка: Форум Филм България

От 14 април, само в кината страстите избухват с горещата екранизация на световния бестселър на Джейми Макгуайър "Красиво бедствие".

Филмът е дело на продуцентите на След и режисьора на "Секс игри" и "След сблъсъка" Роджър Къмбъл и представлява вълнуваща, сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, която разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността.

Главните роли в "Красиво бедствие" се изпълняват от тийн секссимволите Вирджиния Гарднър и Дилън Спраус, които отправят специално обръщение към българските зрители.

В "Красиво бедствие" лошото момче Травис Мадокс (Дилън Спраус) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (Вирджиния Гарднър) иска… да избегне. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца.

Но Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му. Тази липса на интерес от страна на Аби привлича Травис, който решава да я спечели като ѝ предложи облог: Ако той загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но ако спечели, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време. Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е напът да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.

Режисьор и сценарист на "Красиво бедствие" е Роджър Къмбъл (Секс игри, Просто приятели, След сблъсъка), по едноименния роман на Джейми Макгуайър. Продуценти са Марк Клейман, Джонатан Дектър и Брайън Пит. В ролите са Вирджиния Гарднър, Дилън Спраус, Остин Норт, Либе Барер, Нийл Бишъп, Мики Дратфорд, Брайън Остин Грийн, Роб Естис и др.

"Красиво бедствие" ще ни сполети от утре, 14 април, само в кината.

Ключови думи: