На живо

7

"Красиво бедствие" идва в кината след дни

На 14 април страстите ще избухнат в кината с горещата екранизация на световния бестселър на Джейми Макгуайър "Красиво бедствие"

Публикувано на 04 Април 2023
Снимка: Форум Филм България

На 14 април страстите ще избухнат в кината с горещата екранизация на световния бестселър на Джейми Макгуайър "Красиво бедствие".

Лошото момче Травис Мадокс (Дилън Спраус) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (Вирждиния Гарднър) иска… да избегне. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца.

Но Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му. Тази липса на интерес от страна на Аби привлича Травис, който решава да я спечели като ѝ предложи облог: Ако той загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но, ако спечели, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време.

Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е на път да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.

Снимка: Форум Филм България

Сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, "Красиво бедствие" разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността, и ще допадне както на почитателите на популярния роман на Джейми Макгуайър, така и на тези, които просто търсят по-различно, любовно киноразвлечение за началото на пролетта.

"Красиво бедствие" ще ни сполети от 14 април само в кината.

Ключови думи: