На живо

7

Kranium издаде новия си сингъл

“Without You" е песен за сложна любовна история. Има някой, по когото си падаш твърде много и прекалено бързо, знаейки, че нещата няма да се получат. Сложното е, че искате нещата да потръгнат”

Публикувано на 05 Октомври 2022
Kranium издаде новия си сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Глобалната суперзвезда на денсхол – Kranium, се завръща с най-новия си сингъл “Without You (Feat. Queen Naija)”, наличен вече за стрийминг.

Сингълът, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е перфектната комбинация от денс ритми, Афро бийт и R&B с нежните вокали на Queen Naija.

“Without You (Feat. Queen Naija)” е продуциран от iO (британски продуцент и афро соул композитор, който стои зад песните от албума „Africa Giant”на Burna Boy, оглавилия класациите албум на J Hus “Big Conspiracy” и други). Сингълът също така служи като продължение на тазгодишното по-ранно издание на сингъла „Wi Deh Yah“, вече наличен за стрийминг през YouTube. 

“Without You" е песен за сложна любовна история. Има някой, по когото си падаш твърде много и прекалено бързо, знаейки, че нещата няма да се получат. Сложното е, че искате нещата да потръгнат”, разказва Kranium. 

„Without You (Feat. Queen Naija)“ показва по-нежната страна на Kranium и за разлика от по-голямата част от неговия секси, парти каталог, той е изграден върху идеята за намиране на истинската любов, загубата ѝ, страданието и желанието да направиш всичко, за да си я върнеш обратно. Сингълът има предпоставките да бъде истинска класика и вечен денсхол албум, със стиховете на Queen Naija е перфектният отговор на текстовете на Kranium, а нейният прочувствен тон издига всичко на друго ниво.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

С многобройни постижения на музикалния пазар в САЩ, Канада и Обединеното кралство, Kranium доказа, че е една от най-големите суперзвезди на R&B/денсхол жанра, движейки музиката и денсхол културата в бъдещето напред по свой собствен начин. Денсхол суперзвездата вече също може да се похвали с близо 1 милиард стриймвания в световен мащаб.

По време на кариерата си Kranium се утвърди като един от най-горещите международни денсхол артисти в света. През 2019 г. той представи пред света своя дебютен албум – Midnight Sparks. Чрез албумът Kranium продължава да създава ярък звуков коктейл от реге, R&B, хип-хоп и соул, включително колаборации със супер звезди като AJ Tracey, Mahalia, Burna Boy и дългогодишния им сътрудник Ty Dolla $ign. Албумът включва пламенни сингли като “So Me Move,” “Just The Style (Feat. Alkaline),” “Talkin’ (Feat. PJ)” и “In Charge.” Забележителният дебют на Kranium беше последван през 2020 г. от издаването на „Gal Policy“, любимото на феновете лирик - видео, който натрупа над 14 милиона гледания за шест месеца след пускането му. В допълнение, Kranium представи и „Through The Window“, след което завърши годината с гореща колаборация „Block Traffic (feat. Rytikal)“. През 2021 г. Kranium издаде своето EP – „Toxic”, следвайки го със сингъла „Wi Deh Yah“ по-рано тази година. Той демонстрира интелигентната лиричност на Kranium, таланта за писане на мелодии и перфектния баланс на вокалите, както и лекотата, с която е известен, с добавен денсхол привкус.

Ключови думи: