На живо

7

Кралството на планетата на маймуните - от 10 май в кината

Звездата на филма Фрея Алън лично ни приветства в Кралството и обещава дългоочакваното продължение на любимия франчайз да ни пренесе в един визуално впечатляващ свят

Публикувано на 23 Април 2024
Кралството на планетата на маймуните - от 10 май в кината
Снимка: Форум Филм България

Моментът да се завърнем в Кралството на планетата на маймуните настъпва от 10 май само в кината, 4DX и IMAX, а вече можем да гарантираме мястото си за това епично пътуване, защото билетите са в продажба.

Звездата на филма Фрея Алън лично ни приветства в Кралството и обещава дългоочакваното продължение на любимия франчайз да ни пренесе в един визуално впечатляващ свят, който не прилича на никой друг и където дългогодишни съюзи са подложени на изпитание, сблъсъците за надмощие са с грандиозни размери, а съдбата на човечеството виси на косъм.

Действието на филма ни отвежда няколко поколения след управлението на Цезар, когато маймуните вече са доминантният вид, живеещ в хармония, а хората преживяват като диваци, спотайващи се в сенките. Когато нов тираничен лидер се провъзгласява за първия крал на приматите и започва да гради своята империя, младото шимпанзе Ноа се отправя на опасно пътешествие, което ще постави под въпрос всичко, което знае за миналото, и ще го накара да направи избор, който ще предопредели бъдещето както на маймуните, така и на хората.

В ново ексклузивно видео режисьорът Уес Бол и част от творческия екип на Кралството на планетата на маймуните загатват за предстоящите епични събития и потвърждават мнението на феновете, че мащабният филм, изпълнен със спиращи дъха кадри, разтърсващ екшън и провокиращи размисъл теми, определено ще се превърне в задължителното киносъбитие за годината. Не пропускайте шанса си да сте сред първите, които ще станат свидетели на следващата глава от тази емблематична сага.

Режисьор на Кралството на планетата на маймуните е Уес Бол (трилогията Лабиринтът), по сценарий на Патрик Ейсън (Война на световете), Джош Фрийдман, Рик Джафа (Аватар: Природата на водата) и Аманда Силвър (Prey). В ролите са Оуен Тийг, Фрея Алън, Кевин Дюранд, Питър Мейкън, Уилям Х. Мейси и др.

Започнете своето пътешествие до Кралството на планетата на маймуните от 10 май само в кината, 4DX и IMAX.  Билетите са в продажба. 

Ключови думи: