На живо

7

Котаракът в чизми влиза в киносалоните от 23 декември

Тази Коледа любимият на всички, обичащ млякото, авантюристичен и безстрашен представител на семейство котки се завръща на голям екран!

Публикувано на 12 Декември 2022
5 снимки

Тази Коледа любимият на всички, обичащ млякото, авантюристичен и безстрашен представител на семейство котки се завръща на голям екран!

За първи път от повече от десетилетие DreamWorks Animation представят нова история от магическата вселена на Шрек, в която Котаракът в чизми ще открие, че страстта му към опасността и пълната липса на инстинкт за самосъхранение са взели своето. Пух е успял да профука почти всичките си дввет живота, спирайки да ги брои някъде по пътя на безбройните си приключения. В стремежа си да си ги върне обратно, той ще се отправи на най-голямото си приключение досега.

Пух се отправя към Тъмната гора, за да открие митичната Звезда на желанията, с помощта на която да възстанови изгубените си животи. Но само с един останал живот, Котаракът в чизми ще трябва да преглътне гордостта си и да помоли за помощ бившия си партньор и противник – пленителната Кити Лапичката.

Противно на тяхната трезва преценка, към мисията на Пух и Кити се присъединява дрипавия, бъбрив и несломимо жизнерадостен помияр Перо. Заедно, тримата герои трябва винаги да са една крачка пред недоброжелателните Златокоска и престъпното семейство на Трите мечки, „Големия“ Джак Хорнър и ужасяващия ловец на глави – Големия лош вълк.

Образът на Котаракът в чизми се появява за първи път през 2004 г. в номинирания за „Оскар“ Шрек 2 и мигновено се превръща в световна сензация. Впоследствие Пух участва в още два филма за Шрек, както и в първия си самостоятелен филм – Котаракът в чизми, като общите световни приходи от тях надхвърлят 3,5 милиарда долара.

Тази Коледа си подаряваме приключението Котаракът в чизми 2 – от 23 декември само в кината на 2D и 3D. 

Ключови думи: