На живо

7

Кинозаглавията в следващите месеци бяха представени на Супербоул

На 13 февруари, в Ингълууд, Калифорния, се състоя финалът за купата на Националната футболна лига в САЩ, който не изневери на традицията и за поредна година, освен за любителите на спорта, се превърна в празник и за киноманите

Публикувано на 15 Февруари 2022
Кинозаглавията в следващите месеци бяха представени на Супербоул
Снимка: Форум Филм България

На 13 февруари, в Ингълууд, Калифорния, се състоя финалът за купата на Националната футболна лига в САЩ, който не изневери на традицията и за поредна година, освен за любителите на спорта, се превърна в празник и за киноманите. Известното като Супербоул зрелищно спортно събитие е едно от най-гледаните телевизионни излъчвания отвъд Океана и филмовите студия предлагат вълнуващи кадри за някои от най-очакваните кинозаглавия за годината.
56-то издание на Супербоул не беше изключение и над 100 милиона зрители успяха да се насладят на нови кадри от "Линейката", "Изгубеният град", "Соник: Филмът 2", "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта", "Джурасик свят: Господство" и "Не!".


Незабравимото ни филмово приключение започва със спота на "Линейката" – най-новия високооктанов трилър на ненадминатия майстор на екшъна Майкъл Бей. Във филма световните звезди Джейк Джиленхол и Яя Абдул Матийн II ще ни направят съпричастни на най-големия обир в историята на Лос Анджелис, който завинаги ще промени не само техния живот, но и този на хората около тях. С интригуващата и напрегната история и несравнимия визуален стил и усет към екшъна, типичен за Майкъл Бей, "Линейката" ще ни залепи за седалките на киносалоните през март.
Впускаме се в шеметното екшън приключение с "Линейката" от 18 март само в кината.
Продължаваме с романтичната, но изключително динамична екшън-комедия "Изгубеният град". Световните звезди Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф ще търсят изгубено безценно съкровище и ще ни отведат на незабравимо опасно пътешествие, в края на което ще открием, че понякога фикцията се превръща в реалност, а най-голямото богатство се крие там, където най-малко очакваме. Отдаващ почит на редица класики в жанра, "Изгубеният град" ще предложи на зрителите в кината оригинално филмово преживяване с атрактивни герои, експлозивен екшън, много хумор и не на последно място, щипка романтика.
Търсенето на "Изгубеният град" започва от 25 март само в кината.


Приключението ни минава на следващо ниво със "Соник: Филмът 2". Любимият на милиони свръхзвуков син таралеж от популярната серия игри на SEGA се завръща, за да попречи на Доктор Роботник и новия му зъл партньор – ехидната Нъкълс, да използват гигантски смарагд, притежаващ силата да унищожи цели цивилизации. Този път обаче дори и суперсилите на Соник може да се окажат недостатъчни и на помощ на устатия таралеж се притичва любимата на милиони фенове двуопашата лисица Тейлс. Изключително развлекателен, изпълнен с много хумор и експлозивен екшън "Соник: Филмът 2" вещае стопроцентова вероятност за незабравимо филмово изживяване.
Посрещаме шеметния "Соник: Филмът 2" от 1 април само в кината, дублиран и субтитриран.
През май ще открием ново измерение със суперочаквания "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта", с който Марвел смело продължават да разширяват забележителния си филмов свят, отвъд границите на всичко, което познаваме досега. Предвождан от легендарния майстор на жанра Сам Рейми и Бенедикт Къмбърбач, филмът ще ни отведе на впечатляващо пътешествие в неизвестното, през умопомрачителните и опасни алтернативни реалности на Мултивселената. Реализиран с огромно въображение и размах, амбициозната продукция обещава може би най-смелото и мрачно приключение, което Марвел са ни предлагали до момента на големия екран.
Ще последваме "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта" от 6 май само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Следващата спирка в своеобразното ни кинопътешествие е през юни с мегаблокбастъра "Джурасик свят: Господство", който за първи път ще обедини две поколения. Към звездите от последните филми Крис Прат и Брайс Далас Хауърд се присъединяват емблематичните за франчайза ветерани Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум и заедно ще ни отведат на смело и спиращо дъха ново приключение, което ще отбележи епичния завършек на ерата Джурасик. С Джурасик свят: Господство, спечелилият над 5 милиарда долара франчайз, навлиза в нови и неизследвани територии и ще подари на зрителите в киносалоните множество невиждани досега динозаври, впечатляващ екшън и изумителни специални ефекти. Най-накрая ще получим и отговор на въпроса кой ще властва над Земята – човешките същества или динозаврите?
Изживяваме епичния завършек на ерата Джурасик с Джурасик свят: Господство от 10 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. 


Краят на пътуването ни е на 22 юли със страховитата мистерия "Не!" С предишните си два филма – "Бягай!" и "Нас", режисьорът и сценарист Джордан Пийл успя да предефинира формата на модерния хорър и се нареди сред най-големите и уважавани имена в жанра. С новия си „страховит епос“ "Не!" той ще ни отведе до вътрешността на малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чиито обитатели стават свидетели на странно и смразяващо откритие. Какво е то, ще открием през юли, а уликите са скрити в експлозивния Супебоул спот.
Разкриваме мистерията на "Не!" от 22 юли само в кината. 

Ключови думи: