На живо

7

Киновселената на Марвел се променя завинаги с Дедпул & Върколака от 24 юли

За да спаси света, Дедпул трябва да открие съкрушена и незаинтересована от нищо версия на Върколака и да го убеди да се присъедини към него…

Публикувано на 01 Юли 2024
5 снимки

Обличайте трикото и тичайте към кината от 28 юни билетите за най-вълнуващото киноприключение, което прекрачва всякакви граници, са в продажба! Двама от най-обичаните и епични персонажи на Марвел Дедпул & Върколака обединяват сили от 24 юли, а най-верните фенове вече могат да гарантират своето място сред легендите.

В Дедпул & Върколака агентите от бюрократичната организация TVA, която съществува извън времето и пространството, измъкват Уейд Уилсън от мирното му съществуване и го пращат на мисия, която ще разтърси познатата Вселена. За да спаси света, Дедпул трябва да открие съкрушена и незаинтересована от нищо версия на Върколака и да го убеди да се присъедини към него… Нещо, което звучи далеч по-лесно, отколкото изглежда, да не кажем абсолютно невъзможно.

Снимка: Форум Филм България

В ново видео Исус Марвелски ни кани на тази дива, безразсъдна и адски забавна авантюра между култовото дуо, готово да приеме всяко предизвикателство, което се изпречи на пътя им, а взривоопасната колаборация между двамата е на път да разчупи разбирането ни за филмите за супергерои завинаги.

Режисьор на Дедпул & Върколака е Шон Леви (Жива стомана, Свободен играч) по сценарий на Рет Рийс и Пол Уърник (Дедпул). Към Райън Рейнолдс и Хю Джакман се присъединяват Матю Макфадиън, Ема Корин, Морена Бакарин, Род Дилейни и др.

Снимка: Форум Филм България

Киновселената на Марвел се променя завинаги с Дедпул & Върколака от 24 юли в кината на 3D, 4DX и IMAX 3D. Купи своя билет!

Ключови думи: