На живо

7

King и Jason Derulo подгряват лятото с нов трак

С „Bumpa“ двамата се стремят да завладеят публиката по целия свят, обещавайки незабравимо денс изживяване

Публикувано на 27 Април 2024
King и Jason Derulo подгряват лятото с нов трак
Снимка: WMG

Индийската поп суперзвезда Кing и международната сензация Jason Derulo, известен със своите хитове, оглавяващи класациите, се обединиха, за да изпълнят най-големия парти химн за тази година „Bumpa“. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

King, който се издигна в класациите с най-стриймваната песен в Индия - „Maan Meri Jaan“, освежи този романтичен химн с мащабното си сътрудничество с Nick Jonas, спечелвайки световно признание. Сега Jason Derulo, известен с хитове като "Jiggle", "Swalla" и "Take You Dancing", обединява сили с King. Заедно те издават най-наелектризиращия парти химн за годината.

„Bumpa“ се отличава със заразителна енергия и специфичните динамични денс движения на Jason Derulo, заедно с типичното перчене на King, които обещават да го превърнат в най-добрия летен хит. Заснето в Барселона, музикалното видео показва и двамата изпълнители с талантлива група танцьори, добавяйки незабравимо настроение към песента. Хореографията е на френското дуо Les Twins, които също са работили със световните суперзвезди Beyoncé и Jason Derulo. Тази песен определено ще ви накара да се забавлявате.

Снимка: WMG

Кing споделя вълнението си от сътрудничеството: „Работата с Jason върху „Bumpa“ e невероятно пътуване за създаване на глобален денс химн в Индия. Готов съм да се потопя в неизследвана територия със свежи звуци и музика, а „Bumpa“ е само началото. Сътрудничеството с Jason беше невероятно и емоционално!“

Jason Derulo добавя още: „„Bumpa“ беше невероятно изживяване. King и аз съавторихме песента, смесвайки нашите езици и стилове, за да гарантираме, че атмосферата се свързва със слушателите по целия свят. Нямам търпение да видя Индия и останалата част от нашето творение“.

С „Bumpa“ King и Jason Derulo се стремят да завладеят публиката по целия свят, обещавайки незабравимо денс изживяване. Песента излиза, чрез Warner Music India/Орфей Мюзик и ще бъде достъпна на всички стрийминг платформи. Пригответе се да се забавлявате с най-големия летен парти химн на годината!

За Warner Music India
Стартирала през 2020 г., Warner Music India бързо се разрасна като дестинация за поп културата в Индия с подписването със суперзвезди като Diljit Dosanjh, Armaan Malik и Darshan Raval в страната. Компанията също постигна успех с международния си каталог с изпълнители и превърна Индия в Топ 5 държава за глобални артисти като Ed Sheeran, Ckay, Dua Lipa, Alec Benjamin и Masked Wolf, които щурмуват класациите.

Големите инвестиции за компанията включват придобиването на мажоритарен дял в „Divo“, една от най-утвърдените дигитални медийни и музикални компании в Индия, което допълнително засилва позициите им на южния пазар. Компанията също така придоби „E-Positive“, която е индийска компания за управление на изпълнители, тази сделка допълнително укрепва позицията на Warner Music India в независимата музикална индустрия и ще позволи на нейните изпълнители да се възползва от нов опит в партньорства с марки и събития на живо.

Ключовите за компанията партньорства също включват лицензионна сделка с Tips Music, която притежава правата върху някои от най-популярните боливудски филми, създавани някога; основаване на лейбъла Maati, посветен на бързо развиващия се индийски фолклорен музикален жанр; както и подписването на няколко споразумения за дистрибуция, фокусирани върху лейбъли от различните културни и езикови традиции на Индия. На пенджабската музикална сцена Warner Music сключва партньорства със Ziiki Media и Sky Digital.

Ключови думи: