На живо

7

Кината експлодират с "Венъм: Последният танц" от 25 октомври

В мащабната и разтърсваща продукция емблематичното дуо трябва да вземе опустошително решение, което не само ще предопредели бъдещето им, но може и да означава край на бурното им партньорство

Публикувано на 13 Септември 2024
Кината експлодират с

От 25 октомври "Венъм: Последният танц" ни кани на едно незабравимо кинопреживяване с последната глава от любимата ни сага и обещава екшън, емоции и сблъсък, който ще преобърне съдбата на един от най-комплексните герои на Марвел.

В мащабната и разтърсваща продукция емблематичното дуо трябва да вземе опустошително решение, което не само ще предопредели бъдещето им, но може и да означава край на бурното им партньорство.

Във "Венъм: Последният танц" Еди (Том Харди) и Венъм са безмилостно преследвани от врагове както от света на хората, така и от царството на извънземния симбиот. Докато заплахата става все по-голяма, те трябва да извървят опасен път, изпълнен с предателство, хаос и отчаяние. С всеки изминал миг възможностите им намаляват, а Еди и Венъм се оказват на ръба на пропастта и се подготвят за един истински драматичен сблъсък. Този окончателен развой ще постави на изпитание тяхното приятелство и непоколебимост, давайки зелена светлина на бурното им пътешествие в един кулминационен последен танц, който обещава да остави незаличима следа в световете и на двамата. Времето им изтича, а опасността е все по-близо.

Ексклузивен трейлър вдига залозите и ни напомня защо първите два филма от поредицата, които генерираха над 1.4 милиарда долара в световен мащаб, пожънаха такъв успех. Феновете на франчайза могат да очакват поразяваща смесица от ожесточени битки, дълбоки емоционални конфликти и характерния черен хумор, който направи симбиотичната връзка на Еди и Венъм легендарна. С видеото, изпълнено със секващи дъха моменти, Венъм: Последният танц подготвя сцената за един незабравим финал.

Снимка: Форум Филм България

Режисьор на "Венъм: Последният танц"  е Кели Марсел (Спасяването на мистър Банкс, Венъм), която е и сценарист. Сюжетът е дело на Том Харди и Кели Марсел, базиран на комиксите на Марвел. Продуценти са Ави Арад, Мат Толмах, Ейми Паскал, Кели Марсел, Том Харди и Хъч Паркър. Изпълнителен продуценти е Джо Карачоло Дж. Актьорският състав включва Том Харди (Лудия Макс: Пътят на яростта, Завръщането, Генезис), Чуетел Еджиофор, Джуно Темпъл, Рис Ифанс, Пеги Лу, Алана Убах, Стивън Греъм и др.

Кината експлодират с "Венъм: Последният танц" от 25 октомври на 3D, 4DX и IMAX 3D.

Ключови думи: