На живо

7

Kiddo CSA издаде дългоочаквания си нов сингъл "Saphalaza"

Известният южноафрикански хип-хоп изпълнител Kiddo CSA издаде своя дългоочакван нов сингъл „Saphalaza“.

Публикувано на 14 Февруари 2024
Kiddo CSA издаде дългоочаквания си нов сингъл

Известен със своя уникален стил и завладяващи текстове, Kiddo CSA представи привлекателното парче, очаквано с нетърпение както от феновете, така и от специалистите в индустрията. „Saphalaza“ следва сътрудничеството на Kiddo с Lucasraps по песента „Him“ и неговия миниалбум от 2023 г.

Изразявайки своя ентусиазъм за изданието, Kiddo CSA заяви: „Горд съм, че съм част от онези, които ни напомнят, че южноафриканският хип-хоп е жив и процъфтяващ. „Saphalaza“ е доказателство за моята страст към жанра и моята отдаденост към създаването на музика, която резонира както с верните ми поддръжници, така и с онези, които тепърва се запознават с музиката ми."

Светила в индустрията, включително Cassper Nyovest, Blxckie и Lucasraps, се обединяват зад Kiddo CSA за неговото специфично звучене и въздействащ принос към жанра. Тийзърът на сингъла е събрал над 45 хиляди гледания, затвърждавайки всеобщото одобрение на артистичността на Kiddo и потенциалния успех на новото му издание.

Песента с лекота съчетава характерния стил на Kiddo CSA със свежи бийтове и завладяващи разкази от Изтока. „Saphalaza“ обещава да бъде ключов момент в кариерата на Kiddo, отбелязвайки още едно важно събитие от пътуването му в света на южноафриканския хип-хоп.

 

Ключови думи: