На живо

7

Kenya Grace пуска нов сингъл

„Only In My Mind“ включва характерните ефирни вокали на Kenya върху пристрастяващ ритъм, отвеждайки слушателите на емоционално пътешествие на неразбрана любов

Публикувано на 11 Октомври 2023
Kenya Grace пуска нов сингъл
Снимка: Hannah Diamond

Kenya Grace бързо се превръща в сензация.

С 1 милион създадени видеа, 2 милиарда гледания и над 135 милиона глобални стриймвания, нейното очарователно, нежно, дръм енд бас парче „Strangers“ достига нови върхове всеки ден по целия свят.

Kenya Grace няма намерения да забавя темпото, както и “Strangers“. Тя пуска дългоочаквания „Only In My Mind“, който вече има над 4 милиона гледания от нейните тийзър публикации и излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Новата песен включва характерните ефирни вокали на Kenya върху пристрастяващ ритъм, отвеждайки слушателите на емоционално пътешествие на неразбрана любов.

На фона на цялото това вълнение Kenya Grace направи първото си шоу на живо в Лондон пред над 250 хардкор фенове, докато стриймваше на живо в своите TikTok и Instagram. Тя се представи на сцената, оставяйки вокалите си да се извисяват с мелодия, напомняща на Fred Again.. Тя тръгва на концерти на живо през следващите месеци с новообявени дати в Европа и Северна Америка, включително спирки в Ню Йорк на 4 декември и Лос Анджелис на 11 декември. 

За Kenya Grace:

С неподражаема музикална визия като продуцент и излъчващ магнетичен глас като вокалист, Kenya Grace представя многоизмерна гледна точка към електронния поп. Родената в Обединеното кралство певица, автор на песни и продуцент постига баланс между нощната енергия на дансинга и невероятните песни като никой друг. След като завършва престижната Академия за съвременна музика в Англия, тя се посвещава на музикалния живот. Тя прави това според собствените си условия, засенчвайки жанровите линии и изграждайки визията си около ярко разказване на истории. След сътрудничество с Homebodi и 3STRANGE, тя издаде „Oranges“ през 2022 г., натрупвайки над 1 милион стриймвания в Spotify. Последващият „Afterparty Lover“ от 2023 г. надхвърли 3 милиона стриймвания, докато „Meteor“ избухна до 4 милиона и продължава да расте. Междувременно тя изгради предана публика в социалните медии и получи критично признание от списание Wordplay, списание New Wave и много други. Подписвайки договор с водещия денс лейбъл Warner Records Major Recordings, Kenya започва своята най-голяма, най-смела и най-ярка част от живота досега с „Strangers“.

Снимка: Hannah Diamond

ЗА Major Recordings:
Major Recordings е първият водещ лейбъл за електронна денс музика под Warner Records. Възприемайки подход на първо място към музиката, новият лейбъл ще открие, подпише и развие най-добрите таланти в непрекъснато развиващата се и разширяваща се електронна денс общност, с ранни издания от Kenya Grace, Sam Gellaitry, PARISI, Doss, BLOND:ISH, HUGEL, LUUDE и много други.

Ключови думи: