На живо

7

Kenya Grace разкрива нов сингъл

Ефирните вокали на Kenya и пищната продукция заемат централно място в острата ода за модерните запознанства “Paris” – повърхностна любовна история, която иронично се развива в най-романтичния град в света

Публикувано на 05 Декември 2023
Kenya Grace разкрива нов сингъл
Снимка: WMG

Завършвайки една незабравима година на пробив, Kenya Grace разкрива нов сингъл.

Ефирните вокали на Kenya и пищната продукция заемат централно място в острата ода за модерните запознанства “Paris” – повърхностна любовна история, която иронично се развива в най-романтичния град в света. 

“Paris” следва най-новия сингъл „Only In My Mind“ на Kenya Grace, докато нейният международен хит “Strangers” продължава да се изкачва в Топ 20 на класацията Топ 40 на радиостанциите, след като катапултира на №1 в Dance Radio и завоюва №1 в Billboard Hot Dance/Electronic - класация на песните за пет поредни седмици. Това отбеляза „първия път, когато класацията за горещи денс/електронни песни е водена от сингъл, написан, продуциран и изпят единствено от жена“. 

Снимка: Hannah Diamond

Досега „Strangers“ е генерирал над 578 милиона глобални стриймвания, с над 100 милиарда пускания с повече от 3 милиона творения, в допълнение към достигането на #3 в Global Chart на Spotify и #1 в Shazam Dance Chart. От другата страна Kenya също влезе в историята, като оглави класациите в Обединеното кралство за три последователни седмици и стана „единствената изпълнителка освен Kate Bush, която достигна номер 1 като единствен автор на песни, продуцент и изпълнител“.

След като имаше изпълнения на разпродадени концерти в Обединеното кралство и Европа, този месец Kenya ще има изпълнения в Северна Америка за първи път с дългоочакваното турне. Незабавно бяха разпродадени, нейните по-рано обявени изпълнения в Лос Анджелис в “Еl Cid” на 11 и 12 декември и бяха комбинирани с изпълнения в театър “El Rey” на 12 декември. Търсенето на билети за всички представления се оказа толкова голямо, че тя добави втори дати за представления в Ню Йорк и Торонто.

Paris” излиза чрез Major Recordings/Warner Records/Орфей Мюзик. 

Ключови думи: