На живо

7

Kenya Grace разкрива чисто нов сингъл

Това отбелязва нейния дебют за водещия денс лейбъл Warner Records Major Recordings

Публикувано на 20 Септември 2023
Kenya Grace разкрива чисто нов сингъл
Снимка: Warner Records / Hannah Diamond

След като натрупа глобален успех с десетки милиони стриймвания и привлече пламенна фенбаза, британската певица, автор на песни и продуцент Kenya Grace разкрива чисто нов сингъл, озаглавен “Strangers”. Това по-специално отбелязва нейния дебют за водещия денс лейбъл Warner Records Major Recordings. 

Първоначално тя пусна парчето в социалните мрежи с поредица от хитови фрагменти. Като се видя как избухна в Instagram Reels, вдъхновявайки повече от 119 хиляди създадени кратки видеа и над 42 хиляди предварително запазвания само за 24 часа, докато Kenya събра 50 хиляди нови последователи само за 5 дни. В парчето се усещат синтезаторите вибрации, които се увиват около пристрастяващия дръм енд бейс. В същото време тя наслоява емоционални вокали върху този пропулсивен фон. Нежното ѝ изказване едва се промъква от шепот, докато тя улавя изблика на емоции в края на една връзка. Кулминацията е в обезоръжаващо закачлив припев, докато тя пее: „Тогава една случайна нощ, когато всичко се промени, няма да отговаряш и ще се върнем, като непознати“. Очаквайте премиерата на кинематографично музикално видео, което ще придружава песента.

По-рано тази година Kenya озари стрийминг платформите с „Meteor“. Досега парчето е генерирало повече от 4 милиона стриймвания и 250 хиляди гледания в YouTube. Спечелвайки признание, STEREOFOX се възхити: „Няма спиране на красивата енергия, която носи”. 

В същото време нейната фен база продължава бързо да се разраства. Тя редовно дърпа завесата на своя процес с интригуващи публикации в социалните медии. Тя често демонстрира своите продуцентски и вокални умения с видеоклипове за изпълнения на живо. В резултат на това нейните кумулативни последователи са около 1 милион. Освен това Soundcloud я кръщават като „Възходящ артист“. Бъдете нащрек за още от Kenya Grace!


ЗА Kenya Grace
С неподражаема музикална визия като продуцент и излъчващ магнетичен глас като вокалист, Kenya Grace представя многоизмерна гледна точка към електронния поп. Родената в Обединеното кралство певица, автор на песни и продуцент постига баланс между нощната енергия на дансинга и невероятните песни като никой друг. След като завършва престижната Академия за съвременна музика в Англия, тя се посвещава на музикалния живот. Тя прави това според собствените си условия, засенчвайки жанровите линии и изграждайки визията си около ярко разказване на истории. След сътрудничество с Homebodi и 3STRANGE, тя издаде „Oranges“ през 2022 г., натрупвайки над 1 милион стриймвания в Spotify. Последващият „Afterparty Lover“ от 2023 г. надхвърли 3 милиона стриймвания, докато „Meteor“ избухна до 4 милиона и продължава да расте. Междувременно тя изгради предана публика в социалните медии и получи критично признание от списание Wordplay, списание New Wave и много други. Подписвайки договор с водещия денс лейбъл Warner Records Major Recordings, Kenya започва своята най-голяма, най-смела и най-ярка част от живота досега с „Strangers“.

Сингълът “Strangers” излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Ключови думи: