На живо

7

Kelly Clarkson със собствено шоу в Лас Вегас

Световната суперзвезда, носителка на награда GRAMMY, ще стартира спектаклите в петък, 28 юли 2023 г.

Публикувано на 29 Март 2023
Kelly Clarkson със собствено шоу в Лас Вегас
Снимка: Орфей Мюзик

Kelly Clarkson обяви, че ще оглави ексклузивно шоу в Лас Вегас.

Световната суперзвезда, носителка на награда GRAMMY, ще стартира спектаклите в петък, 28 юли 2023 г. в Bakkt Theatre в Planet Hollywood Resort & Casino.

Проектирани изключително за сцената на Bakkt Theatre (бивш Zappos Theater), Kelly и нейната дългогодишна група ще потопят феновете в интимно музикално изживяване, което обхваща нейния двайсет годишен каталог от награждавани хитове.

„Толкова съм развълнувана от тези концерти и не мога да си представя по-добро място от това да се върна на сцената на Лас Вегас! Тълпите във Вегас са толкова невероятни хора, които просто искат да си прекарат страхотно и това е, което ще направим!“, каза Kelly Clarkson. „Толкова много от моите музикални идоли са имали и все още имат невероятни гастроли на The Strip и аз съм толкова развълнувана да създам свой собствен там!“ 

Десетте представления, пуснати в продажба са: на 28 и 29 юли и на 2, 4, 5, 9, 11, 12, 18 и 19 август. 

Снимка: Орфей Мюзик

Kelly Clarkson е един от най-популярните изпълнители на тази епоха с общи световни продажби от над 25 милиона албума и 40 милиона сингъла. Нейното дневно токшоу, отличено с множество награди „Еми“ - „Шоуто на Kelly Clarkson“, в момента снима своя 4-ти сезон и вече е избрано за 5-ия и 6-ия си сезон. Освен това тя беше печелившият треньор в сезони 14, 15, 17 и 21 на „The Voice“ и ще се завърне като треньор за сезон 23. 

Тя наскоро издаде своя миниалбум „Kellyoke“, който включва шест студийни версии на популярни кавъри от сегмента на „Kellyoke“ в „The Kelly Clarkson Show“.

През 2021 г. тя издаде номинирания за GRAMMY девети студиен албум „When Christmas Comes Around…“, най-новия ѝ от 2017 г. номиниран за GRAMMY албум „Meaning of Life“ и второ празнично предложение след „Wrapped In Red“ от 2013 г. Колекцията от 15 песни, включваща микс от нови оригинални песни и коледни класики, кара Clarkson да изследва широк спектър от празнични емоции и преживявания, уповани на несравнимата ѝ вокална мощ.

Родената в Тексас певица и автор на песни за първи път стана известна през 2002 г. като победител в първия сезон на „American Idol“. Последва дебютният сингъл на Clarkson – „A Moment Like This“, който бързо стигна до #1 в „Billboard Hot 100“, като в крайна сметка се класира като най-продаваният сингъл за годината в САЩ. Освен това, Clarkson е един от най-добрите изпълнители на поп сингли, със 17 мулти-платинени, платинени и златно сертифицирани сингъла в цял свят, включително глобални фаворити като „Miss Independent“ и „Because of You“.

Clarkson има издадени девет студийни албума („Thankful“, „Breakaway“, „My December“, „All I Ever Wanted“, „Stronger“, „Wrapped in Red“, „Piece By Piece“, „Meaning of Life“, „When Christmas Comes Around...“), един миниалбу “Kellyoke, един албум с най-големите хитове и две детски книги (влезлият в Топ 10 на „New York Times“ бестселър – „River Rose and the Magical Lullaby“ и продължението „River Rose and the Magical Christmas“).

Clarkson наскоро бе удостоена с 2733-та звезда на Алеята на славата в Холивуд и е носител на множество награди, включително три последователни награди Daytime Emmy Awards за „Изключителен водещ на развлекателно токшоу“ за „Шоуто на Кели Кларксън“, три награди GRAMMY, четири American Music Awards, три MTV Video Music Awards, една MTV Movie & TV Award, две награди на Академията за кънтри музика, две American Country Awards и една Country Music Assn. Award. Тя е и първият изпълнител, оглавил всяка от класациите за поп музика, съвременна музика за възрастни, кънтри и денс класации на Billboard. 

Ключови думи: