На живо

7

Kelly Clarkson пусна нов мини албум

Колекцията от 6 трака, озаглавена Kellyoke, съдържа и съдържа открояващи се кавъри от The Kelly Clarkson Show

Публикувано на 10 Юни 2022
Kelly Clarkson пусна нов мини албум
Снимка: Carter-Smith

Kelly Clarkson пусна блокбъстър мини албума KELLYOKE.

Предшествана от силна преработка на “Happier Than Ever” на Billie Eilish и включващаизключителен кавър на “Queen Of The Night” на Whitney Houston, колекцията от 6 трака съдържа нови студийни записи на някои от любимите кавъри на печелилата награди GRAMMY глобална супер звезда, изпълнени в The Kelly Clarkson Show, обхващащи модерни хитове и вечни класики.

“Може и да не съм изпълнявала ‘Queen Of The Night’ от Whitney в шоуто си все още, но малко познат факт е, че записах кавър на тази песен на първия си демо запис...може да се каже, че Kellyoke започна всичко!”, казва певицата. 

След премиерата на The Kelly Clarkson Show през 2019, Kellyoke се превърна в институция с над 500 кавъри на песни до момента. Любимите на публиката сегменти показват как Clarkson и бандата й, Y’all, превръщат желанията на феновете и лични фаворити в зашеметяващи изпълнения, които пленяват зрителите и интернет аудиторията. Дълго време главен елемент в шоуто на живо на Clarkson, сериите са ръководени от музикалния режисьор Jason Halbert, който успоредно с вокалния режисьор Jessi Collins професионално нагласят изпълненията за “едно от най-хубавите неща в дневната телевизия“, както казаха от Vulture, и “диво популярни” от Billboard. 

Снимка: Shane McCauley

“Музиката е в ДНК-то на всичко, което правя, така че когато ‘The Kelly Clarkson Show’ започна, знаехме, че тя е перфектния начин да стартираме всеки епизод. С 500 песни по-късно все още не сме се изчерпали от невероятни артисти, които да уважим. Да изберем само шест бе почти невъзможно, но тези песни са някои от любимите ми. Благодаря, че пяхте всички с мен!“, разкрива Кели.

KELLYOKE EP:

1. “Blue Bayou” (by Linda Ronstadt)
2. “Call Out My Name” (by The Weeknd)
3. “Happier Than Ever” (by Billie Eilish)
4. “Queen Of The Night” (by Whitney Houston)
5. “Trampoline” (by Shaed)
6. “Fake Plastic Trees” (by Radiohead)

ЗА KELLY CLARKSON:
Kelly Clarkson е сред най-популярните артисти на тази ера с общи световни продажби от над 25 милиона албума и 40 милиона сингъла. Родената в Тексас певица-автор на песни добива слава през 2002 г. като победител във встъпителния сезон на American Idol. Следва дебютният сингъл на Clarkson, “A Moment Like This”, който бързо стигна до #1 в Billboard’s Hot 100, неоспоримо наредил се като най-продавания сингъл на годината в САЩ. Освен това тя е един от топ поп изпълнителите, с 19 сингъла, притежаващи мултиплатинени, платинени и златни сертификати по света, включително глобални фаворити като “Miss Independent” и “Because of You.” Clarkson е издала осем студийни албума (Thankful, Breakaway, My December, All I Ever Wanted, Stronger, Wrapped In Red, Piece By Piece, Meaning of Life), един албум с най-велики хитове и две детски книжки (топ 10 бестеселъра на New York Times River Rose and the Magical Lullaby и продължението River Rose and the Magical Christmas). Тя е притежател на редица награди, включително три награди GRAMMY, четири American Music Awards, три MTV Video Music Awards, две Academy of Country Music Awards, две American Country Awards и една награда Country Music Association Award. Също така тя е първия артист, който оглавява всяка от класациите pop, adult contemporary, country и dance на Billboard. Clarkson в момента снима сезон 3 на собственото си няколко пъти печелилото награди Emmy дневно токшоу, The Kelly Clarkson Show, което е подновено за 4-и сезон. 

KELLYOKE е наличен за слушанеу нас чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records.

Ключови думи:
@