На живо

7

Kelly Clarkson с нов сингъл

Световната суперзвезда, носителка на GRAMMY разкри парчето „favorite kind of high“

Публикувано на 22 Май 2023
Kelly Clarkson с нов сингъл
Снимка: Brian Bowen Smith

Kelly Clarkson сподели летен нов сингъл.

Световната суперзвезда, носителка на GRAMMY разкри парчето „favorite kind of high“.

То е част от дългоочакван десети студиен албум chemistry, който излиза на 23 юни и е наличен за предварителна поръчка сега чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик.

Песента пристига заедно със специално видео на живо от шоуто на Clarkson, режисирано и продуцирано от Weiss Eubanks и Jonny Mars.

“favorite kind of high” следва двойните сингли “mine” / “me”, издадени миналия месец, за да приветстват както феновете, така и критиците. Похвалени за тяхната „задълбочено чувство и безупречност с извисяващи се вокали“ от The New York Times, двете песни за първи път показаха толкова сложни текстове в проекта, който се разработва в продължение на три години. Междувременно “favorite kind of high” (съавтор/продуциран от дългогодишния сътрудник Jesse Shatkin) вдъхва освежаваща и оживена енергия в колекцията от 14 песни. 

„Да имаш химия с някого е невероятно и завладяващо чувство. Сякаш нямате избор по въпроса. Просто сте привлечени един към друг. Това може да бъде както добро и така лошо. Този албум ви отвежда по всеки път, по който химията може да ви отведе", споделя Kelly Clarkson. 

chemistry ще пристигне преди събитието в Лас Вегас – „chemistry…една интимна вечер с Kelly Clarkson“ с откриване в петък, 28 юли 2023 г. в Bakkt Theatre в Planet Hollywood Resort & Casino. Ексклузивно проектираното шоу за сцената на Bakkt Theatre, на което Clarkson и нейната дългогодишна група ще потопят феновете в интимно музикално изживяване, което обхваща нейния двaдесет годишен каталог от награждавани хитове. Clarkson също така ще е част от концертите - Summer Concert Series на TODAY Show 2023, които трябва да бъдат излъчени по-късно това лято по NBC.

Снимка: Brian Bowen Smith

chemistry track list:

1. skip this part
2. mine
3. high road
4. me
5. down to you
6. chemistry
7. favorite kind of high
8. magic
9. lighthouse
10. rock hudson
11. my mistake
12. red flag collector
13. i hate love (feat. Steve Martin)
14. that’s right (feat. Sheila E.)

Една от най-популярните изпълнителки на тази епоха - Kelly Clarkson е продала повече от 25 милиона албума и 40 милиона сингъла по целия свят. Родената в Тексас певица и автор на песни за първи път стана известна през 2002 г. като победител в първия сезон на American Idol и бързо се превърна в един от най-добрите поп изпълнители, оглавила поп, кънтри и танцовите класации на Billboard. chemistry e нейния десети студиен албум и трето дългосвирещо издание с Atlantic Records, след Meaning of Life от 2017 г. и When Christmas Comes Around от 2021 г. Междувременно на малкия екран нейното дневно токшоу, наградено с множество награди Emmy – “The Kelly Clarkson Show”, се подготвя за преместване в Ню Йорк за предстоящия 5-ти сезон (като шоуто вече е продължено до 2025 г.).

Ключови думи: