На живо

7

Katy Perry разкри кога излиза новият й албум

Шестата студийна колекция на американската звезда е озаглавена "143" и ще се появи на 20 септември

Публикувано на 11 Юли 2024
Katy Perry разкри кога излиза новият й албум
Снимка: Katty Perry Facebook

Katy Perry анонсира нов албум. 

Шестата студийна колекция на американската звезда е озаглавена "143" и ще се появи на 20 септември.  

Докато феновете любопитстваха за заглавието на албума, обложката и датата на издаване, 39-годишната поп певицата направи съобщението в социалните си мрежи.

„143“ е код за „обичам те“, често използван в началото на 90-те години в съобщения, изпращани на пейджъри. 

Пилоттен сингъл от проекта е “Woman’s World”, който Perry издава днес - 11 юли. Тя загатна части от песента през юни в TikTok и предизвика коментари в социалните медии относно завръщането й към работата с Dr. Luke, който се занимава с продукцията на песента.

Колкото да албума "143", подробностите все още са оскъдни. Петият й проект „Smile“ се появи през август 2020 г. Той стана най-слабо представящия й се албум от години, с дебют под номер 5 в Billboard 200. Оттогава певицата направи серия от шоута в Лас Вегас, която продължи от 2021 до 2023 г. 

Междувременно майката на едно момиченце имаше ангажимент и като съдия в „American Idol“ в продължение на седем сезона. През февруари тя обяви, че 22-ият сезон ще бъде нейният последен и приключи престоя си в шоуто през май. През септември Katy продаде своя каталог за 255 милиона долара на Litmus Music, компанията, подкрепяна от Carlyle, която стартира през 2022 г. и също така закупи правата на Keith Urban върху неговите главни записи.

Ключови думи: