На живо

7

Katy Perry и Orlando Bloom с договор за трезвеност

През март певицата и актьорът разкриха, че спират приема на алкохолни напитки в рамките на три месеца

Публикувано на 22 Юни 2023
Katy Perry и Orlando Bloom с договор за трезвеност
Снимка: Getty Images / Michael Kovac

Katy Perry разкри защо с Orlando Bloom са решили да спрат приема на алкохолни напитки.

През март певицата и актьорът сключиха личен договор за трезвеност в рамките на три месеца.

Сега, в ново интервю, изпълнителката на хита "Teenage Dream" сподели, че е започнала временния сух период, защото го е смятала за „възможност за рестартиране“.

Към настоящия момент тя възнамерява да продължи с ограничението през седмицата и да си позволява по някое питие през уикендите.

38-годишната Катрин Елизабет Хъдсън, както е рожденото име на Katy Perry, не планира да слага етикети на трезвеността си, а по-скоро вярва, че за нейната възраст и натоварения й сценичен и личен живот с малко дете, е добре да балансира.

Певицата разкри още, че Orlando, с когото имат двегодишна дъщеря на име Daisy, е имал определени работни ангажименти, които са допринесли за решението им за детоксикация.

„Направихме това, защото в момента той снима филм в Лондон и е изцяло фокусиран върху проекта и имах желанието да го подкрепя. Наистина е трудно да се направи каквото и да било, независимо дали става въпрос за прочистване или рестартиране, освен ако партньорът ви не го прави. Така че, като го правим заедно, го прави много по-лесно“, казва тя.

Ключови думи: