На живо

7

"Капитан Марвел 2" идва в кината през ноември

Пренасяме се в умопомрачителни измерения и ставаме свидетели на главозамайващи екшън сцени, тъй като Карол Данвърс (Бри Ларсън) се завръща и този път я виждаме в нова светлина

Публикувано на 12 Септември 2023
Снимка: Форум Филм България

На 10 ноември се впускаме в грандиозно филмово пътешествие с дългоочаквания блокбъстър "Капитан Марвел 2".

Пренасяме се в умопомрачителни измерения и ставаме свидетели на главозамайващи екшън сцени, тъй като Карол Данвърс (Бри Ларсън) се завръща и този път я виждаме в нова светлина.

Актьорският състав включва някои от най-големите таланти в индустрията и отново се срещаме с любими герои като Самюъл Л. Джаксън в ролята на Ник Фюри и Тейона Парис в ролята на Моника Рамбо.

В "Капитан Марвел 2" Карол Данвърс успешно е възстановила самоличността си от тираничните Крий и е отмъстила на Върховния интелект. Но непредвидени последици я карат да понесе бремето на една дестабилизирана вселена. Когато задълженията ѝ я изпращат до аномална дупка, която е свързана с революционер от Крий, силите ѝ се преплитат с тези на суперфенката от Джърси Сити Камала Хан, известна още като г-ца Марвел, и отчуждената племенница на Карол, сега астронавт на S.A.B.E.R., капитан Моника Рамбо. Заедно това неочаквано трио трябва да се обедини и да се научи да работи в синхрон, за да спаси Вселената.

Видео ни запознава с тези необикновени жени и тяхното вълнуващо пътуване, като загатва и за предстоящите им битки. Става ясно, че за разлика от първия филм за Капитан Марвел, действието в предстоящата продукция се развива в настоящето.

Режисьор на "Капитан Марвел 2" е Ниа ДаКоста (Кендимен), по сценарий на Меган МакДонъл, Ниа ДаКоста, Елиса Карасик и Зеб Уелс. В ролите са Бри Ларсън, Тейона Парис, Иман Велани, Самюъл Л. Джаксън, Саагар Шаик, Зенобия Шроф, Мохан Капур, Зауи Аштън и др.

Снимка: Форум Филм България

Изстрелваме се в ново измерение с "Капитан Марвел 2" от 10 ноември само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Ключови думи: