На живо

7

Калин Вельов посреща лятото с латино ритми

"Без теб не мога" е новият му сингъл с международната музикално-танцувална група "Амазония"

Публикувано на 24 Май 2021
Калин Вельов посреща лятото с латино ритми
Снимка: Virginia Records

Калин Вельов ни подготвя за рятото с латино ритми. 

"Без теб не мога" е новият му сингъл с международната музикално-танцувална група "Амазония". 

Модерен латино регетон, задвижен от силни афро-карибски мотиви, които ще ви
накарат да поискате да танцувате - това ще откриете в новия проект на перкусиониста Калин Вельов. До него на акустичната китара застава Цветан Андреев,  на пианото - Светослав Заров, а вокалите са на Pavleta S' и Larissa Franklim.

"Амазония" е единственият по рода си музикален латино денс състав на Балканите. Проектът съчетава съвременната бразилска култура с електро-акустични клубни денс звуци и екзотиката на карнавалните и плажни танци. Освен родния ни перкусионист, членове са Maria Avramidi, Diego da Franca, Larissa Franklim, Steffany Obadiaru, Ayo Joakim, Siamen Kado и Layefa Okereke.

Видеото към парчето (реж. Георги Марков) пренася зрителя в летен бар, където ритъмът и удоволствието от музиката владеят положението.    

"Това е едно от най-хубавите музикални неща, които съм правил до момента. Всички страхотно се забавлявахме в процеса на записите и снимките.
Танцувахме и свирихме до зори", споделя Калин.  

Проектът е осъществен с подкрепата на Министерството на Културата, а първото му представяне на живо ще е на 2-ри юни в столичен клуб.   

Официалната премиера на "Без теб не мога" беше на 14.05 в официалния YouTube канал на Калин Вельов и всички стрийминг платформите  - SpotifyDeezerApple MusicTidal и др.

Ключови думи: