На живо

7

Kali представя нов сингъл

Изгряващата рап звезда от Атланта, Джорджия представи парчето „Bout U“

Публикувано на 07 Октомври 2022
Kali представя нов сингъл
Снимка: WMG / Nicholas Fulcher

Kali пусна нов сингъл.

Изгряващата рап звезда от Атланта, Джорджия представи парчето „Bout U“.

Когато става дума за тези, които обича, Кали не скрива нищо и става рязка в текстовете си.

Тийзъри с енергичния и яростен сингъл бяха поствани в Tik Tok и Instagram от Kali, получавайки хиляди коментари, превръщайки сингъла в силно очаквано заглавие. Продуцирано от Mack Got The Heat, 44 Preme, и Reloaded Jo, “Bout U” идва след забавното и сексапилно видео на преди това издадения сингъл “Wet”.

Kali имаше забележителна година. След издаването на нейния високо оценен EP Toxic Chocolate, Кali беше приета в XXL 2022 Freshman Class. Това важно, определящо кариерата постижение беше подкрепено от нейните вълнуващи изпълнения в freestyle и cypher, които се стримват сега. Тя продължи напред с издаването на синглите „FNF (Freestyle) и „Wet “, катo всякo видео събра общо над 1 милион гледания в YouTube.

# # #

Toxic Chocolate – наличен вече във всички дигитални платформи и стрийминг услуги – излезе по-рано тази година сред популярни и критични признания, като Hot New Hip Hop я обяви за Rap's Next ‘It’ Girl.

Миниалбумът е подчертано от завладяващите сингли „UonU (Feat. Yung Bleu)“ и „Standards “, последният от които имаше своята ексклузивна премиера – заедно с дебютното интервю на Kali – в New Music Daily Radio на Apple Music със Zane Lowe. След това Kali увеличи силата на „Toxic Chocolate” с изненадващото добавяне на любимата на феновете „Chainzzz (Feat. Muni Long)“.

Към пристигането на Toxic Chocolate се присъедини и наелектризиращо изпълнение на най-успешното парче от мини албума"New Day", заснето специално за UPROXX Sessions. К. UPROXX похвали Kali за "дарбата ѝ за игра на думи и пикантната ѝ чувствителност към взаимоотношенията", добавяйки: "(Kali) променя нещата за лошите момчета на хип-хопа, използвайки техните манипулативните тактики, за да изравни шансовете и да им даде да вкусят от собственото им лекарство". 

Bout U“ е наличен вече за стрийминг във всички дигитални платформи. Сингълът също е придружен от видео, налично за гледане в YouTube. Песента излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: