На живо

7

KAI със своя версия на хит на DARA

Корейският изпълнител и член на момчешката банда Eхо представи своя версия на парчето „Mr. Rover”

Публикувано на 13 Март 2023
KAI със своя версия на хит на DARA
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Eдин от най-известните к-поп aртисти и член на момчешката банда Eхо – KAI - представи своя версия на парчето на DARA – „Mr. Rover”.

Корейската адаптация е озаглавена „Rover” и днес направи своята премиера като фокус сингъл на едноименния мини албум на KAI. Песента излезе и с официално музикално видео.

Парчето, в оригинално изпълнение на DARA, е създадено по време на втория творчески лагер за писане на музика у нас – Sofia Songwriting Camp - през октомври 2021 г. в Боровец.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

 

Сред авторите на “Rover” има силно българско присъствие. По създаването на музиката и текста работят Дарина Йотова (DARA), Валентина Никова (4 Мagic), румънският хитмейкър Cris Tarcea (Monoir) и YNGA. С помощта на „Вирджиния Рекърдс“ парчето вече живее и на световния музикален пазар.  

Снимка: Вирджиния Рекърдс

С над 30 милиона последователи в YouTube и над 15 милиона почитатели в социалните мрежи, всеки проект на KAI бележи огромен успех. Армията му от фенове нямаше търпение за представянето на видеото и над 50 хиляди души очакваха дебюта му онлайн. Броени часове след премиерата клипът на „Rover” надхвърля 250 хиляди гледания.

Ключови думи: